"Erol Bulut ile Emre Belözoğlu'nun birlikte görev yapması..."

13.08.2020 - 09:15 | Son Güncellenme: 13.08.2020 - 09:22

Son dakika Fenerbahçe haberi... Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Ali Şen, Emre Belözoğlu'nun sportif direktörlük görevi ve teknik direktör Erol Bulut hakkında konuştu. İşte detaylar...

"Erol Bulut ile Emre Belözoğlu'nun birlikte görev yapması..."

Fenerbahçe'nin eski başkanı Ali Şen, futbolculuğu döneminde sarı lacivertli kulübe transfer ettiği Erol Bulut ve Emre Belözoğlu hakkında konuştu.

Skorer'e konuşan Ali Şen, "Erol Bulut bana geliyordu. Sık sık görüşüyorduk. Daha sonra antrenör oldu. Başakşehir, Yeni Malatya, Aytemiz Alanyaspor’da çok başarılı oldu. Erol’un Fenerbahçe’de olmasından dolayı çok mutluyum, çok memnunum, çok keyif aldım. Ben Erol’un Fenerbahçe’de bir ‘Alex Ferguson’ olacağını düşünüyorum. Ferguson 27 yıl Manchester United’da görev aldı. Ben de Erol’un bu şekilde olacağını düşünüyorum" dedi.

Erol Bulut'un yanı sıra Emre Belözoğlu'nun da kulüpte görev almasını değerlendiren Şen, "Erol Bulut ile birlikte Emre Belözoğlu’nun da görev yapması. İkisinin de birbirlerini iyi tanıması, hani derler ya ‘cuk oturdu’ tam öyle oldu. İkisinin birlikte görev yapması beni çok mutlu etti" ifadesini kulandı.

Emre'ye olan hayranlığından bahseden Fenerbahhçe'nin eski başkanı, "Ben ayrı bir Emre Belözoğlu hayranıyım. Emre kendisini tamamen işine gücüne veren, son derece ciddi. Çok büyük kulüplerde forma giydi. Oynadığı tüm kulüplerde başarılı bir sporcuydu ve kendi ismiyle sevilen, sayılan bir futbolcu oldu Avrupa pazarında" diye görüş bildirdi.

Emre'nin Fenerbahçe'ye gelmesini değerlendiren Ali Şen, "Fenerbahçe’ye gelmesi çok iyi oldu. Bence artık Emre gibi Türk futbolcuların yönetim kadrolarında gözükmesi gerekiyor. Ben 50 yıldır Türkiye’de futbolu, futbolcuların yönetmesi gerektiğini söylerim" ifadesini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler