Antalyaspor, Teknik Direktör Erol Bulut'la mutlu sona ulaşmak üzere

26.05.2018 - 23:57 | Son Güncellenme: 26.05.2018 - 23:57

Hamza Hamzaoğlu’yla yollarını ayırdıktan sonra teknik adam arayışlarına başlayan Antalyaspor, çalışmalarına noktayı koymaya çok yakın. Akdeniz ekibi,  prensip anlaşmasına vardığı Erol Bulut’u Antalya’ya davet etti. Kırmızı-Beyazlı yönetimle görüşmek üzere Pazar gecesi uçakla Antalya’ya hareket eden genç teknik adamın, son görüşmenin ardından resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor. Cihan Bulut’un başkanlık koltuğuna oturmasından bu yana yönetim kurulu toplantılarını Salı günleri yapan Antalyaspor’da yöneticilerin bu kez Pazartesi günü bir araya gelmiş olması da dikkat çekti.

Antalyaspor 31 Mayıs'ı bekliyor

Teknik Direktör arayışlarında titiz davranan Antalyaspor'da prensip anlaşmasına varılan Erol Bulut için imza tarihi de belli oluyor. Yeni Malatyaspor'la olan sözleşmesi 31 Mayıs itibariyle dolacak Erol Bulut'la bu tarihin ardından resmi sözleşmeye imza atılması bekleniyor. Erol Bulut'un resmen Antalyaspor teknik direktörü olması için en yakın tarih ise 1 Haziran Cuma günü...

Kariyerinin ikinci takımı olacak

3 sezon Abdullah Avcı’nın Başakşehir’de yardımcılığını yapan 43 yaşındaki teknik adam, kariyerinin ilk teknik direktörlük deneyimini Yeni Malatyaspor’da yaşadı. Doğu ekibiyle 31 maça çıkan başarılı teknik adam, 10 galibiyet, 10 beraberlik ve 11 yenilgi alırken gösterdiği performansla tüm kesimin takdirini aldı.

AJANSSPOR ÖZEL / KORAY GEÇGEL

Senin için hazırladığımız haberler