Erol Bulut istifa etti mi? İstifa mı ediyor?

19.12.2020 - 23:03 | Son Güncellenme: 19.12.2020 - 23:08

Fenerbahçe deplasmanda Gaziantep FK karşısında 3-1 mağlup oldu. Maçın ardından Fenerbahçe taraftarları Erol Bulut'u istifaya davet ettiler. Sosyal medyada kısa süre içinde binlerce paylaşım geldi. Erol Bulut istifa diye paylaşım yapan Fenerbahçeli taraftarları Emre Belözoğlu ve Ali Koç'un açıklamasını da beklemeye başladılar. Erol Bulut istifa etti mi? Bazı kullanıcılar ise Erol Bulut istifa mı ediyor gibi araştırma yapıyorlar. Rıdvan Dilmen, Erol Bulut hakkında neler söyledi? İşte tüm detaylar.

Erol Bulut istifa etti mi? İstifa mı ediyor?

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Gaziantep FK'ya deplasmanda 3-1 yenildikleri maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Fenerbahçeli taraftarlar istifasını istediği Erol Bulut, istifa hakkında açıklama yaptı mı? Ayrıca Rıdvan Dilmen'de Erol Bulut'un istifa etmesini istedi. İşte o açıklamalar...

 

Taraftarları mutlu etmek istediklerini söyleyen Bulut, "Herkes ‘Hocam ne anlatıyorsun’ diyecek. Futbolda bunlar oluyor. Yaşamamız gerekiyor ve yaşıyoruz. Yarından itibaren Başakşehir maçı hazırlıklarımızı yapacağız ve en üst sıraya çıkmanın yolunu bularak taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

 

Erol Bulut, sosyal medyada istifa edeceğine yönelik yapılan paylaşımların sorulması üzerine, "Bu konuda söyleyeceğim bir şey yok, söylediğim gibi şu an üçüncü sıradayız, 23 puanımız, 27 maçımız var. Tabii herkes 'Hocam sen ne anlatıyorsun?' diyecektir ama bu böyle. Yeni kurulan bir takımız. 18 transfer yaptık. Sakatlarımız var, bunlar bizim için önemli futbolcular. Tabii bunun bir bahanesi yok, söylediğim gibi bu duruma biz birlikte girdik, bu durumdan birlikte savaşarak çıkmayı da öğreneceğiz." ifadelerini kullandı.

 
 

Rıdvan Dilmen neler söyledi?

Fenerbahçe'de rakidal kararlar alınmasını söyleyen Dilmen, "Fenerbahçe takımında 3-4 kişiyi kadro dışı bırakacaksın. Burası Fenerbahçe! Erol hocaya da teşekkür edeceksin. Samatta diye bir oyuncu geldi Fenerbahçe'ye. Samatta, 17 Kasım'da Tanzanya Milli Takımı'nda sakatlandı. Tanzanya gazetelerinde ikinci maçta oynayamayacak üzüldük deniyor. Fenerbahçe'ye 35 yaşında Emre Abi için gelmeyeceksin. Fenerbahçe için geleceksin!" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler