Erol Bulut: "Kendi evimizde rekor kırıyoruz"

14.03.2021 - 21:33 | Son Güncellenme: 14.03.2021 - 22:24

Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe, ligin alt sırasında bulunan Gençlerbirliği'ni konuk etti. Oynanan karşılaşmada Fenerbahçe, Gençlerbirliğine 2-1 yenildi. Bu sonuçla birlikte sarı lacivertliler, sahasında 6.kez lig maçını kaybederek bir ilke imza attı. Karşılaşma sonrası Fenerbahçe teknik direktörü Erol Bulut değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar....

Erol Bulut: "Kendi evimizde rekor kırıyoruz"

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe, evinde Gençlerbirliği ile karşılaştı. Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Fenerbahçe, Gençlerbirliği'ne 2-1 yenildi. Maç sonrası Fenerbahçe teknik direktörü Erol Bulut, açıklamalarda bulundu.

"Rekor kırıyoruz"

Erol Bulut, Kadıköy'de oyanan karşılaşmalarda çok puan kayıpları yaşadıklarını dile getirerek şu ifadeleri kullandı:

"Deplasmanda nasıl rekor kırıyorsak kendi evimizde de rekor kırıyoruz. bugün oyuna baskılı başladık ama rakip orta attı, kendi kalemize attık. Rakip ikinci yarı daha çok kapandı. 2 forvete döndük, 1-2 pozisyon yakaladık değerlendiremedik. Kontrataktan bence yüzde yüz ofsayt olan pozisyonda gol yedik. Çizgiler biraz farklı çiziliyor. Pozisyonu bir kez daha değerlendirirlerse kesinlikle ofsayt."

"Rakiplerin puan kaybetmesini bekleyeceğiz"

Süper Lig'in henüz bitmediğini, rakiplerin puan kaybetmesini de bekleyeceklerini söyleyen Bulut "Şampiyonluk yarışında yara aldık. Önümüzdeki maçları bırakmayıp, sonuna kadar mücadele edeceğiz. Sadece sahada değil, saha dışında da mücadele edeceğiz. Hücum anlamında değişikliğe gitmek zorundaydık. Thiam'dan istediğimiz verimi alamadık. Ofsayt pozisyonunda gol yedik ve yenildik. 10 maçlık bir süreç var, rakiplerin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Beşiktaş'a karşı kazanmak istiyoruz. Daha az hata yaparak rakiplerden puan almak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Erol Bulut: "VAR'da aleyhimize çizgiler çiziliyor"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, maç sonunda basın toplantısında da konuşma yaptı. Bulut, Fenerbahçe aleyhine VAR'dan kararlar çıktığını dile getirdi. Erol Bulut, şu ifadeleri kullandı:

Aslında oyuna istediğimiz gibi başladık. Golümüzü de attık. Ne kadar rakip kendi birinci bölgesinde defansı kursa da istediğimiz golü frikikten bulduk. Rakip ilk yarı kaleye bir kez bile gelemezken kendi kalemize attığımız bir gol var. Maç 1-1 olduktan sonra ikinci yarı kazanmak adına değişiklikler yaptık. 3-5-2 sistemine döndük. Kanatlardan gelen, daha baskılı dikine paslar olan oyuna döndük. Birkaç pozisyonu değerlendiremedik. Rakip daha sonra kontrataktan, ofsayt olan bir pozisyondan golü buldu. Yine bizim aleyhimize verilen bir karar. VAR'da nedense bugüne kadar hep bizim aleyhimize çizgiler oluyor. Antep, Galatasaray ve bugün olsun. Bize olsaydı ofsayt verilirdi. Türk futboluyla ilgili çok fazla bir şey söylemek istemiyorum. Çünkü söylediğim zaman yanlış konuşabilirim. Bu ortama baktığımızda çoğu şeyin doğru gitmediğini biz sahada olsun, taraftarlar televizyon başında olsun hepimiz yaşıyoruz. Bu şekilde zor” 

KADIKÖY'DE TARİHİN EN KÖTÜ TABLOSU HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

Senin için hazırladığımız haberler