Erol Bulut: "Liderliği korumak istiyorduk, kazandığımız için mutluyum"

17.09.2019 - 01:19 | Son Güncellenme: 17.09.2019 - 01:19

Süper Lig'in 4. hafta mücadelesinde Alanyaspor, sahasında Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup etti. Maçın ardından Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut değerlendirmelerde bulundu.

Bulut'un açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Bugün de kazanmak istiyorduk. En azından liderliği korumak istiyorduk. İlk yarıya iyi başladık. Yediğimiz golden sonra attığımız gol bizi canlandırdı. İkinci yarıya moralli başladık. Baskılı oynadık. İkinci yarının tamamında baskılı oynadık ve pozisyonlar bulduk. Kazandığımız için mutluyuz. Fenerbahçe defansın arkasına atılan toplarda sıkıntı yaşıyor ve baskıda hata yapıyor. İlk yarıda ve ikinci yarıda bunu denedik. Genel anlamda güzel bir maç oldu. Yeni Malatyaspor'da iki güzel sezon geçirdik. Ondan sonra ayrılık oldu ve Alanyaspor'a geldim. Şimdiki hedefim Alanyaspor'u güzel bir yere getirebilmek."

"Bugün 1 puan alıp liderliği korumak istiyorduk, galibiyet geldi mutluyuz. Maça iyi başladık rakibi iyi kontrol ediyorduk. Hiç gelemediği pozisyonlar da ceza sahasına geldiler şutla gol oldu. Futbolcularım hiçbir zaman öndeki o baskıyı bırakmadılar her zaman düdüğün sonuna kadar baskılı oynadık tabii mutluyuz 4'te 4 yaptık. Emre'de oynamış olsaydı yine aynı oynayacaktık. Emre yoktu Gustavo üzerinden oyunu kurmaya kurmaya çalıştıklarını biliyorduk Fenerbahçe'yi analiz ettiğimiz de arkaya atılan toplar, dikine toplar da sıkıntılı olduklarını biliyorduk baskılı oynadık ve kazandık. Şu an 4'te 4 iyi, lig bitmedi daha 30 maç var artık oyuncularımızla ayaklarımızı yere basıp kalan maçlara odaklanacağız."

Senin için hazırladığımız haberler