Erol Bulut: "Maçı kazandığımız için mutluyuz"

23.12.2019 - 22:33 | Son Güncellenme: 23.12.2019 - 22:33

Süper Lig'in 16. hafta mücadelesinde Alanyaspor, deplasmanda Denizlispor'u 5-1 mağlup etti. Maçın ardından Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut değerlendirmelerde bulundu.

Bulut'un açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Malatyaspor'da eski oyuncum Mina'ya çok geçmiş olsun dilerim. Sevindirici bir tarafı da çocuğun sağlığının iyi gitmesi. Bu bizi mutlu etti. Maça iyi başladık. İkinci bölgede rakibi biraz bekledik gelince baskı kurduk. Agresif olmaya çalıştık. Gol pozisyonları bulmaya çalıştık ve bulduk. Devre arası takımıma maç 0-0 gibi çıkın dedim. Futbolcularımı tebrik ederim, ikinci yarı çıkıp en iyi şekilde oynadılar. Maçı kazandığımız için mutluyuz. Duran toplara çalışıyoruz. Şükürler olsun şuan iyi gidiyor çalışmaya devam edeceğiz."

Basın toplantısında neler söyledi?

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, deplasmanda kazandıkları için mutlu olduklarını kaydetti.

Sergiledikleri başarılı performansla üç puanı aldıklarını anlatan Bulut, "Bu 3 puan bizi çok mutlu etti. Üst sıralardan kopmak istemiyorduk. Bugün muhakkak kazanmamız gereken bir maçtı. Futbolcularıma, galibiyetten başka bir şey düşünmememiz gerektiğini söyledim. Futbolcularım da bunu sahada en iyi şekilde uyguladılar. Birinci saniyeden itibaren maça çok iyi motive oldular. Son dakikaya kadar mücadele eden oyuncularımı tebrik ediyorum." şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler