Erol Bulut muhabiri şoke etti: Şenol Güneş...

Cüneyt Muharremoğlu
25.12.2022 - 16:36 | Son Güncellenme: 25.12.2022 - 16:48

Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, Beşiktaş maçı öncesi yayıncı kuruluş muhabiri Gürler Akgün'e verdiği taktik ve Şenol Güneş yanıtıyla şaşkına çevirdi.

Erol Bulut muhabiri şoke etti: Şenol Güneş...

AJANSSPOR HABER

Dünya Kupası arasından sonra Beşiktaş,  Süper Lig'e Gaziantep FK maçıyla başlıyor. Maç öncesi Gaziantep FK ekibinin teknik direktörü Erol Bulut'tan şaşırtan açıklamalar geldi.

Gaziantep'in 101. kuruluş yıldönümü

Bulut, tişörtün nedenini şöyle açıkladı: "Bugün Gaziantep'in kurtuluşunun 101. yılı. Milletimizi o gün savaş vermesiyle kurtulduk ve bugün kutluyoruz. Herkese kutlu olsun."

"Antalya kampı iyi geçti"

Gaziantep Teknik Direktörü Dünya Kupası arasında 10 gün izin yaptıklarını belirterek "Çalışmalara Antep'te başladık. Antalya'ya gittik. Kamp bizim için iyi geçti. Hazırlık maçları bizim adımıza iyi geçti. Futbolcular iyi tepki verdi" diye konuştu.

İlgini Çekebilir
Şenol Güneş kararını verdi! Dele Alli'nin üzeri çizildi
Habere Git

Bulut'a Beşiktaş maçı için planı soruldu

Bulut'un "Biz düşüşe girmiştik o dönem. Bu ara bizim için iyi oldu. Hatalarımızı görmek için" demesinin ardından Gürler Akgün, "Planınız ne olacak Beşiktaş için?" sorusunu yöneltti.

Şoke eden yanıt: Şenol Güneş bilgileri almış olur!

Bulut'un gülerek verdiği yanıt ise muhabiri şoke etti. Gaziantep FK hocası, gülerek "İstersen bütün stratejiyi sana açıklayayım. Şenol Güneş bilgileri almış olur" dedi.

"Evimizde iyi oynuyoruz"

Erol Bulut sözlerini şöyle bitirdi: "Biz kendi evimizde 2 sezonda 2 yenilgi aldık. Taraftarımızın önünde iyi ve baskılı bir futbol oynamaya çalışıyoruz. Bugün aynısını gerçekleştirmeye çalışacağız."

İlgini Çekebilir
Erol Bulut kaç transfer yapacaklarını duyurdu!
Habere Git

Fenerbahçe'den ayrıldı Antep'in başına geldi

Erol Bulut 2020-21 sezonunda Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Gaziantep FK'nın başına geçmişti. Antep ekibi bu sezon 4 galibiyet, 4 beraberlikle 16 puan topladı. 

Gaziantep FK'nın son 9 maçta 1 galibiyeti var

10. sırada bulunan Gaziantep FK sahadan 5 kez yenik ayrıldı. Güney ekibi, lige çok iyi bir başlangıç yaptıktan sonra son 9 maçında sadece Konyaspor deplasmanında kazanabildi.

Senin için hazırladığımız haberler