Erol Bulut: ''Rakip şanslıydı''

10.02.2021 - 00:02 | Son Güncellenme: 10.02.2021 - 00:25

Son dakika spor haberleri... Erol Bulut, Başakşehir maçını değerlendirdi. M. Başakşehir, Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'yi uzatmalar sonucunda 2-1 yenerek yarı finale çıktı. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, ''Rakip şanslıydı, istediğimiz golü bulamadık'' dedi.

Erol Bulut: ''Rakip şanslıydı''

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Fenerbahçe, sahasında normal süresi 1-1 biten maçta uzatmalarda yediği golle Medipol Başakşehir'e 2-1 yenilerek kupadan elendi. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, bu maçı unutacaklarını ve Karagümrük maçına hazırlanacaklarını belirtti.

 

Başakşehir'in şanslı olduğunu vurgulayan Bulut, ''Bizim kontrolümüzde maça başladık. Rakip kendi kalesini kapattı ve iyi bir defans yaptı. Gol pozisyonlarına girmeye çalıştılar. Bizim yaptığımız basit hatadan bir gol yedik. Aynı zamanda kırmızı kart yedik. 70 dakika 10 kişi oynadık. Ona rağmen baskılı oynadık ve istediğimiz golü bulduk. Rakip orta yapmak isterken 2. golü attı. Rakip şanslıydı. Biz istediğimiz 2. golü bulamadık ve nitekim elenmiş olduk'' dedi. 

''Maçın kontrolü bizdeydi ama...''

Hafta sonu oynayacakları Karagümrük maçını hatırlatan 46 yaşındaki teknik adam, ''Biz elenmek istemiyorduk. Maçın kontrolü bizdeydi ama sonuçta tur atlamadık. Maçı kaybettik. Bu maçı burada unutacağız ve Karagümrük maçına hazırlanacağız. Cumartesi maça en iyi şekilde hazır olmamız lazım'' ifadelerini kullandı.

Kalede Harun Tekin'e şans vermesiyle ilgili olarak konuşan Erol Bulut, ''Maçtan önce doktorumuzla görüşmeler yapıyoruz. Altay'ın oynadığı maç sayısına bir bakın. Yorgunluk haline bakarak Harun'u değerlendirdik'' diyerek özlerini noktaladı. 

Harun Tekin'i Başakşehir maçı performansı nasıl?

31 yaşındaki file bekçisi, kalesine gelen 8 şutun 6 tanesini çelmeyi başardı. Tecrübeli file bekçisinin yediği 2 goldeki hatası ise tartışma konusu oldu.
 

Geçen sezon, Aytemiz Alanyaspor ile kupa finalinde Tarbzonspor’a elenen teknik direktör Erol Bulut, Fenerbahçe’nin başında da çeyrek finalin ilerisine geçemedi. Sarı - lacivertli takım, 2012/2013 sezonundan bu yana kupayı müzesine götüremezken, geçen sezon yarı finalde kupayı kazanan Trabzonspor’a yarı finalde elenmişti.

Senin için hazırladığımız haberler