Erol Bulut: "Evet güzel soru... Sebebi ne?"

12.12.2020 - 21:09 | Son Güncellenme: 12.12.2020 - 21:37

Fenerbahçe haberleri... TFF Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Yeni Malatyaspor'a sahalarında 3-0 yenildikleri maç sonrası konuştu. Bulut mağlubiyet hakkında neler söyledi? İşte detaylar...

Erol Bulut: "Evet güzel soru... Sebebi ne?"

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Yeni Malatyaspor'a sahalarında 3-0 kaybettikleri maç sonrası konuştu. 

İç sahada oynanan son 3 maçı da kaybettiklerini söyleyen Erol Bulut, "Bugün konuşacak bir şey yok. Rakibimiz kalemize 4-5 kez geldi ve 3'ünü attı. Haklı olarak kazandılar. Bu sorumluluk hepimize ait. Neden deplasmanda kazanıyoruz da evimizde kazanamıyoruz? Çaresini bulmamız gerekiyor. Bütün opsiyonlara çalışıyoruz, kazanmak için ama maalesef evimizde gösterdiğimiz performans kötü. Son 3 maçta da kaybettik. Kendi aramızda bunu çözecek kadar dürüst olmamız lazım. Bir sorun var ve bunu hızlı bir şekilde çözmeliyiz" şeklinde konuştu.

"İç sahada alınan yenilgilerin sebebi ne" sorusuna yanıt veren Bulut, "Evet güzel soru... Sebebi ne? Oyun planımız var. Oyun planı olmayan takım bazı maçları çeviremez. O planı sahaya ne kadar yansıtabiliyoruz? Defansif anlamda sorunlarımız var. 4 pozisyondan 3'ünü rakip gol attı. Beşiktaş maçında da aynısı oldu. Mental bir sorun var. Sorumluluk bize ait. Kendi aramızda bunu hızlı bir şekilde çözmeliyiz" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler