Alanyaspor-Gaziantep FK Maçı Sonrası Erol Bulut Açıklama Yaptı

Akın Ungan
03.03.2022 - 23:39 | Son Güncellenme: 04.03.2022 - 09:16

Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında Alanyaspor ile Gaziantep FK karşılaştı. Maçı ev sahibi 2-1 kazandı. Gaziantep Teknik Direktötü Erol Bulut açıklama yaptı.

Alanyaspor-Gaziantep FK Maçı Sonrası Erol Bulut Açıklama Yaptı

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali'nde Alanyaspor ile Gaziantep FK karşı karşıya geldi. Zorlu mücadeleyi ev sahibi ekip 2-1 kazandı. Mücadelenin ardından Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, açıklamalarda bulundu.

"Seyirciler açısından güzel maç oldu"

Mücadeleyi değerlendiren Erol Bulut, "Maç seyirciler açısından güzel maç olduğunu düşünüyorum. Maçı kazanacak pozisyonları da bulduk. Pozisyonlar oldu iki taraf içinde. Alanyaspor'u tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Erol Bulut'tan çarpıcı ifadeler

Bir futbolcu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunan Erol Bulut, isim vermeyerek, maç sonunda meydana gelen tartışma ve bağırışmalara dikkat çekti.

"Karakteri sonradan kazanamazsınız!"

Erol Bulut, "Ama bugün başka bir olaya değinmek istiyorum. Bir futbolcuyu kadro dışı bırakarak ne kadar haklı olduğumuzu gösterdik. Karakteri sonradan kazanamazsınız, o her zaman aynı kalır. O oyuncunun kim olduğunu sonra söylerler size. Ben ismini bile anmak istemiyorum. Bugün karaktersizliğini gösterdi bir kez daha" dedi.

İsmi açıklanmadı

Yayıncı kuruluş muhabirinin kimi kastettiği sorusuna rağmen Erol Bulut, hangi futbolcuya bu lafları söylediğini açıklamadı. Sosyal medyadaki iddialara göreyse, Bulut'un Tayfur Bingöl'ü kastetti. Bulut, Aytemiz Alanyaspor'u çalıştırdığı dönemde Tayfur'u bir süre sonra oynatmamış ve oyuncu devre arasında Bursaspor'a kiralanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler