Erol Bulut'tan Emre Belözoğlu cevabı!

16.12.2020 - 22:54 | Son Güncellenme: 16.12.2020 - 23:25

Son dakika haberleri... Ziraat Türkiye Kupası'nın 5. tur maçında Fenerbahçe, Karacabey Belediyespor'u mağlup etti ve tur atladı. Maçın ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut neler söyledi? İşte detaylar...

Erol Bulut'tan Emre Belözoğlu cevabı!

Ziraat Türkiye Kupası'nın 5. tur maçında Fenerbahçe'nin Karacabey Belediyespor'u 1-0 yenip tur atladığı mücadeleden sonra Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut değerlendirmeler yaptı.

Bulut, karşılaşma hakkında ''Bugün dizilişimizi değiştirmiştik, oyuna da iyi başladık ama kırmızı kart yedikten sonra 10 kişi oynamak zorunda kaldık. 10 kişi oynamamıza rağmen iyi oynadık, pozisyonlarımız var. Tur atladık, mutluyuz. Oytun kaleye geçti, iyi bir performans verdi. Bu hafta sonu da büyük ihtimal Oytun ile Gaziantep FK maçına çıkacağız, ona güvenimiz sonsuz'' dedi. 

Fenerbahçe'nin 3-0 kaybettiği Yeni Malatya maçı sonrası 'Kadroyu Erol Bulut değil, Emre Belözoğlu kuruyor' gibi bazı iddialar gündeme gelmişti.

Bulut, bu konu hakkında ''Gereken açıklamaları Sportif Direktörümüz Emre Belözoğlu yaptı. Onun üzerine bir şey söylememe gerek yok. Kendisi net konuştu'' ifadelerini kullandı.

Bulut, Süper Lig'in 13. haftasında Gaziantep FK ile oynayacakları maçı değerlendirerek sözlerini noktaladı:

''Gaziantep FK iyi oynayan bir takım. Ligimizde farklı sistemle oynayan bir ekip. Zorlu bir maç olacak. Çalışmalarımızı o doğrultuda yapacağız ve oradan da 3 puanla döneceğiz''

Senin için hazırladığımız haberler