Erol Bulut'tan flaş açıklama! ''Aleyhimize verilen kararlar da mağlubiyetleri getirdi''

09.03.2019 - 01:42 | Son Güncellenme: 08.03.2019 - 22:47

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasının açılış maçında Evkur Yeni Malatyaspor'u ağırlayan Sivasspor, Fatih Aksoy ve Douglas'ın attığı gollerle 3 puanın sahibi oldu. 2 asist yapan Özer Hurmacı'nın performansı da dikkat çekti.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Bulut, şunları söyledi:

"İlk yarı kesinlikle istediğimiz gibi oyuna başlayamadık. Korkak bir görüntü sergiledik. Rakibi bekledik. Topu aldığımızda pas istasyonlarını kurarak kaleye inmek istedim ama bunu yapamadık. Basit bir hatadan 2. golü yedik. İkinci yarı biraz daha iyi oynadık. İçimizdeki bazı sıkıntıları halletmemiz gerekiyor. İnşallah iyi bir istikamete doğru gideceğiz."

''Aleyhimize verilen kararlar da mağlubiyetleri getirdi''

"Şu an Malatyaspor olarak Türkiye Kupası'nda yarı finaldeyiz. Belki bazı futbolcularımızın ayakları yerden kesilmiş olabilir. Son 4 maçta mağlup olduk. Bu sadece oynadığımız futboldan değil aleyhimize verilen kararlar da mağlubiyetleri getirdi. Ama bugünkü maçlarda hakem kararları etkilemedi. Sadece biz ilk yarı kötü bir futbol oynadık."

 

 

Senin için hazırladığımız haberler