Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut'tan futbolcularına sitem

28.08.2021 - 21:49 | Son Güncellenme: 28.08.2021 - 21:55

Süper Lig'de Yeni Malatyaspor'a 2-0 yenilen Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, kaçan gollerden dert yanarken futbolcularını eleştirdi. İşte detaylar...

Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut'tan futbolcularına sitem

AJANSSPOR-HABER

Yeni Malatyaspor deplasmanından 2-0'lık yenilgiyle dönen Gaziantep Futbol Kulübü'nde Erol Bulut maçı yorumladı. Bulut, "Geçen hafta Beşiktaş maçında da yakaladığımız yüzde yüz pozisyonlar vardı değerlendiremedik. Bugün en az 10 tane gol pozisyonumuz var ama golü bulamadık. Ondan sonra 2 tane bireysel hata yaptık. Belki de 3 kere kaleye geldiler, 2 gol atttılar. Söylenecek bir şey yok" dedi.

'İnanmazsanız topa öylesine vurursunuz' 

Gaziantep FK Teknik Direktörü'nin kaçan gollerle ilgili şu ifadeleri kullanması dikkat çekti: "Ne kadar çalışırsanız çalışın inanmanız lazım. Kaleye şut atarken de kafa vururken de inanmanız gerekiyor. Yoksa öylesine vurursunuz." 

'Gaziantep 3'lü oynamaya alışık'

3-5-2 sistemiyle oynamalarını da değerlendiren Erol Bulut, "Gaziantep son 2 sezonda aynı şekilde 5’li sistemle oynuyor. Biz biraz daha hücumda olmak istiyoruz, yeterince pozisyon da yakalıyoruz ama maalesef değerlendiremiyoruz" yorumunu yaptı. 

Erol Bulut'tan transfer sözleri

Son olarak transfer konusunda konuşan Gaziantep FK Teknik Direktörü, "Birkaç transfer daha yapmak istiyoruz. İnşallah milli arayı iyi değerlendirip lige öyle döneriz" dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler