Erol Bulut'tan Mesut Özil açıklaması: "Önümüzdeki günlerde..."

07.01.2021 - 21:32 | Son Güncellenme: 07.01.2021 - 21:35

Fenerbahçe'nin teknik direktörü Erol Bulut, 2-1 kazandıkları Alanyaspor maçının ardından konuştu. Deneyimli teknik adam, transfer listesinde olduğu iddia edilen Mesut Özil konusuna da değindi. İşte detaylar...

Erol Bulut'tan Mesut Özil açıklaması: "Önümüzdeki günlerde..."

Fenerbahçe, Süper Lig'de 17. hafta maçında evinde Alanyaspor'u 2-1 yendi. Sarı lacivertli takımda Erol Bulut, maçın ardından beIN Sports'a açıklamalarda bulundu.

Topu rakibe verdiklerini söyleyen Bulut, "Maksimum puan aldığımız için 3 maçtan memnunuz. Antep maçının ikinci yarısında iyiye gidişatı göstermiştik. Onun devamı geldi. Eski takımıma karşı galip gelmek mutluluk verici. O takım Avrupa elemesi oynadı. Bu sene üzerine koyarak gidiyor, onları tebrik ediyorum. Futbolcular birbirine alışmış. Biz 3 puan aldığımız için mutluyuz. Doğru yolda devam ediyoruz. Bugünkü oyunu seyredenler, rakibe yüzde 70 topu verdi diyecekler. Bizim isteğimiz buydu" şeklinde konuştu.

"İkinci yarı istediğimiz oyun ortaya çıktı"

Çok fazla pozisyon kaçırdıklarını ifade eden deneyimli teknik adam, "Rakibimiz 2 gün daha fazla dinlendi. Biraz daha önde basalım dedik ama 1-0'ı korumak istediler. İkinci yarı daha çok istediğimiz oyun ortaya çıktı. yakaladığımız net pozisyonları daha iyi değerlendirmeliyiz. Çok fazla pozisyon kaçırıyoruz. İnşallah önümüzdeki maçlar daha iyi gerçekleşecek" dedi.

Fenerbahçe, Mesut Özil'i transfer etmek istiyor mu?

Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Erol Bulut, olası Mesut Özil transferi için de konuştu. Bulut, "Transfer döneminde herkes kendisini güçlendirmek istiyor. Bizim de düşüncemiz var. Mesut Özil'in adı çok dolaşıyor. Diğer isimler de, o da önümüzdeki günlerde netlik kazanır" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler