Erol Bulut'tan Samatta'ya: "Mücadelenden asla vazgeçme!"

02.11.2020 - 08:27 | Son Güncellenme: 02.11.2020 - 08:32

Fenerbahçe haberleri... TFF Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe teknik direktörü Erol Bulut, Antalyaspor ile karşılaşacakları maçı öncesinde golcüsü Ally Samatta ile özel bir görüşme yaptı. Bulut, Tanzanyalı forvete, "Mücadelenden asla vazgeçme" dedi. Samatta bu sezon kaç maçta forma giydi, kaç gol attı. İşte detaylar...

Erol Bulut'tan Samatta'ya: "Mücadelenden asla vazgeçme!"

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacakları maç öncesi Tanzanyalı yıldız Ally Samatta ile özel bir görüşme yaptı.

Sabah'da yer alan habere göre; son iki maçta gol atamayan Tanzanyalı yıldıza, Antalya karşılaşmasında 11 oynayacağını bizzat kendisi ileten Bulut, Samatta'dan üzerinde baskı hissetmemesini istedi.

"Baskı hissetme"

Gol atamamasına rağmen performans olarak kendilerini memnun ettiğini belirten Bulut, "Bu seviyenin altına düşmediğin sürece kimin gol attığının önemi yok. Fırsatlar geldikçe gol sayını artıracağına inanıyorum. Baskı hissetme. Ancak takıma katkın çok büyük. Stoperler senin baskınla zor anlar yaşıyor. Mücadeleden vazgeçme" ifadelerini kullandı.

4 amaç 2 gol

Ligde 4 maçta 266 dakika süre alan Samatta 2 golünü de 2-1 kazanılan Karagümrük maçında attı.

Senin için hazırladığımız haberler