Erol Bulut’tan şampiyonluk ve Garry Rodrigues sözleri

09.10.2020 - 21:57 | Son Güncellenme: 09.10.2020 - 22:04

Fenerbahçe son dakika haberleri... TFF Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Dağlık Karabağ sorununda Azerbaycan halkının yanında olduklarını söyledi. Bulut, Rodrigues hakkında da konuştu. İşte detaylar...

Erol Bulut’tan şampiyonluk ve Garry Rodrigues sözleri

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut Azerbaycan kanalı CBC SPORT’a katıldı. Azerbaycan ile ilgili görüşlerini aktaran Bulut sarı lacivertli takımın hedefi ve Garry Rodrigues’in durumu ile ilgili de konuştu.

"Türk milleti olarak da her zaman Azerbaycan halkının yanındayız"

Azerbaycan halkının her zaman yanında olduklarını belirten Erol Bulut, "Öncelikle tüm Azerbaycan halkını sevgilerimle, en içten duygularımla selamlamak isterim. Beni yayına davet ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Sizlerle olmaktan, Azerbaycan halkı ile buluşmaktan dolayı mutluyum. Tabii ki acınızı Şu an hep birlikte biz de burada yaşıyoruz. Bayraklarımızda ay yıldız yan yana olduğu gibi biz Türk milleti olarak da her zaman Azerbaycan halkının yanındayız. Bir Türk takımı olan Fenerbahçe,  Azerbaycan halkının her daim, her zaman yanındadır. Azerbaycan’da bizi sıkı takip eden çok iyi Fenerbahçeliler var, onlara da ayrıca sevgilerimi ve saygılarımı iletiyorum. Umuyorum ileride sağlıklı günlerde fiziksel olarak da bir araya geliriz" dedi.

"İnşallah şampiyonluk kupasını kaldıracağız"

Hedeflerinin sezon sonunda şampiyon olmak olduklarını vurgulayan Bulut,” Sezona güzel bir giriş yaptık, yeterince transfer yaptık, 18 transfer yaptık bu sezon. Son yıllarda iyi gitmeyen sezonlar vardı. Bu sezon hızlı bir giriş yaptık, galibiyet ile başladık. Bazı insanların kafalarında 18 transfer yapıp takımın bir anda çok iyi gitmesi gerekiyor düşüncesi var. Bu takımı bir anda sahaya sürüp o istenen veya daha doğrusu taraftarların zihninde üst düzey performansı ile her maçı kazanacağız duygusu var. Biz de her maçı kazanmak isteriz ama biraz zaman gerekiyor. Çünkü Transfer döneminde sadece 4 haftalık bir periyodumuz vardı. Yapılan transferler hep arayla bize katıldı. O da bizim her zaman antrenman programını yeniden baştan yapmamızı gerektirdi ama bu milli maç arasından sonra daha iyi bir Fenerbahçe tüm taraftarlara izlettireceğimizi düşünüyorum. Azerbaycan’dan çok mesajlar geliyor, çok büyük Fenerbahçeliler orada var, bizi destekliyorlar. Onların içi rahat olsun. Futbolcularımız en iyi şekilde çalışmalarına devam ediyorlar. Bu sene hedefimiz şampiyonluk. İnşallah hep birlikte sezon sonunda şampiyonluk kupasını kaldıracağız“ifadelerini kullandı.

"Zaman zaman oradaki futbolcular bize teklif de ediliyor"

Azerbaycan’ı takip ettiklerini dile getiren genç teknik adam, "Azerbaycan futbolunu tabiî ki biraz olsun takip ediyoruz. Nasıl Avrupa ve dünya futbolunu takip ediyorsak  Azerbaycan futbolunu da takip ediyoruz. Çünkü son yıllara baktığımızda Azerbaycan futbolunun iyi bir çıkış yaptığını düşünüyorum. Avrupa’dan bu sene elenmiş olsa da Bakü takımları Neftçi Bakü olsun, Karabağ olsun Avrupa’da boy gösteren takımlar ve gerçekten iyi takımlar. Zaman zaman oradaki futbolcular bize teklif de ediliyor, izliyoruz. Scout ekibimiz ile takip ediyoruz. İnşallah ilerleyen süreçlerde Azerbaycan futbolcuları da Türkiye’de belki de Fenerbahçe’de görebiliriz" Şeklinde konuştu.

"Rodrigues'in transferi söz konusu"

Rodrigues’in gelen tekliflerini değerlendirdiğini açıklayan Erol Bulut, "Rodrigues Fenerbahçe’nin futbolcusu. Şu an burada 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Son haftalarda kasık bölgesinden ufak tefek sakatlıklar yaşadı. Rogrigues’i değerlendiremedik, önümüzdeki süreçte o da takıma en iyi şekilde uyum sağlayacak. Onu da ilerleyen süreçte değerlendirme düşüncemiz var. Tabii ki transferi de söz konusu. Şu an kendisine gelen 1-2 transfer teklifi var. O da kendince bu transfer tekliflerini iyi değerlendireceğini düşünüyorum. Burada önemli olan Fenerbahçe. Fenerbahçe kulübünün menfaatleri doğrultusunda her şey gerçekleşebilir" diyerek sözlerini tamamladı. 

Senin için hazırladığımız haberler