Erol Bulut, transfer konusunda açıklama yaptı

02.07.2018 - 14:58 | Son Güncellenme: 02.07.2018 - 18:02

Evkur Yeni Malatyaspor teknik direktörü Erol Bulut, taraftarlara transfer konusunda mesaj verdi. Bulut, birkaç transfer daha yapacaklarını Radyospor'da açıkladı.

Erol Bulut, transfer konusunda açıklama yaptı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Erol Bulut, gelecek sezon için umutlu konuştu. Kamp dönemi ve transfer çalışmaları hakkında bilgiler veren Bulut, ”Bize katkıda bulunmayan 1-2 arkadaşımız var. Onlarla yollar ayrılacak. Birkaç transfer daha yapmayı düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

Radyospor’da yayınlanan Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Erol Bulut’un açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şu şekilde;

Kamp çalışmaları ve hazırlık maçları hakkında...

25 Haziran’da çalışmalara başladık. Malatya’da 5 günlük çalışmamız oldu. 1 günlük iznin ardından Bolu’da çalışmalarımıza devam ediyoruz. Testler sürüyor. 11’ine kadar burada olacağız. Kampın 2.etabı Topuk Yaylası’nda olacak. İlk etapta 2, ikinci etapta 3 hazırlık maçı yapmayı düşünüyoruz.

Yeni Malatyaspor kaç transfer yapacak?

Transfer 31 Ağustos'a kadar sürecek. Bu dönemde herkes Dünya Kupası’nı bekliyor. 2 futbolcuyla anlaştık. Önümüzde bir süreç var. Yönetimle de konuşarak 2.kamp dönemine kadar transferi bitirmek istiyoruz. Birkaç transfer daha yapmayı düşünüyoruz.

Ayrılacak futbolcular var mı?

Birkaç futbolcu ile yollar ayrılacak. Bu da sonuçta başka bir çalışılması gereken konu. Sözleşmesi olan futbolcular ayrılmak istemeyecektir. Bize katkıda bulunamayan 1-2 arkadaşımız var. Onlarla yollar ayrılacak. Bu konuda da iyi bir sonuç alacağımızı düşünüyorum.

Yeni sezonda nasıl bir Yeni Malatyaspor göreceğiz?

Geçen sene Spor Toto Süper Lig’de izlettiğimiz futbol herkesin beğenisini kazandı. Aynı oyun mantığıyla devam edip hücum yönlerimizi de geliştirmek istiyoruz. Yeni sezonda da lige heyecan katma planları yapıyoruz. İnşallah bunları da çalışarak, üstüne koyarak gideceğiz.

"Heyecan verecek bir takım izlettirmek istiyoruz"

Taraftarlarımıza heyecan verecek bir takım izlettirmek istiyoruz. Gelecek sezon için bunun müjdesini verebilirim. Her zaman bizim yanımızda olsunlar ve desteklesinler. Güzel günler bizi bekliyor.

Senin için hazırladığımız haberler