Erol Bulut'tan Trabzonspor açıklaması! 'Etik olmaz'

07.01.2020 - 23:50 | Son Güncellenme: 08.01.2020 - 00:01

Süper Lig ekibi Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, TRT Spor’a açıklamalarda bulundu. Bulut’un açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şu şekilde:

''Büyük takımların istediği gibi bir gidişat olmadı''

Oynadığımız kamp döneminde son hazırlık maçında mükemmel bir futbol vardı. Başlangıcımız da mükemmel oldu. Ben 35’e yakın puan yapabiliriz diye düşünüyordum. Kazanabileceğimiz maçlar vardı, onları kazanamayınca 29 puan ile tamamladık. Bu da iyi bir sonuç. 3 puanlık sistemde her şey değişebiliyor. Takımlar kalite ve puan olarak birbirine çok yakın. Büyük takımların istediği gibi bir gidişat olmadı.

''Sivasspor takım oyununu iyi oynuyor''

Sivasspor takım oyununu iyi oynuyor. Gol dağılımı 7-8 kişiye dağılmış şekilde. Sonradan giren oyuncu da gol atabiliyor. Bu gol dağılımı iyi olduğundan dolayı takım oyununu da iyi oynadıkları için lider durumdalar.

''VAR kayıtlarının yayınlanmasını doğru bulmuyorum''

17 maç oynadık. Hiçbir maç sonu hakemlerle ilgili bir açıklamam olmadı. İkinci yarıda da olmayacak. Hatalar diğer takımlara ve bize oldu. Hakemler de insan, onlar da hata yapıyor. Önemli olan ikinci yarıda daha minimum hata yapıp daha güzel bir futbolu seyirciye seyrettirmek. VAR kayıtlarının yayınlanmasını doğru bulmuyorum. Hakemlerin arasındaki özel bir konuşma. 

Trabzonspor'dan teklif aldı mı?

Trabzonspor ile bir görüşmem olmadı. Basın danışmanımdan mesaj alınca ben de şaşırdım. Alanyaspor’un teknik direktörüyüm ve burası için mücadele veriyorum. Etik olduğunu düşünmüyorum. Öyle bir şey olsa yönetimden izin almak gerekir ama olmadı.

Welinton ve Cisse'ye transfer teklifi yapıldı mı?

Welinton’u medyadan öğrendim. Cisse ve Welinton’a teklif gelmediğini biliyorum. Gitmelerine onay vereceğimi düşünmüyorum çünkü bir hedefimiz var. Hücum anlamında 1-2 oyuncu transfer etmek istiyoruz.

Senin için hazırladığımız haberler