Erol Bulut'tan transfer açıklaması: “En az iki..”

28.07.2021 - 18:53 | Son Güncellenme: 28.07.2021 - 18:57

Transfer haberleri… Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, hangi bölgelere ne sayıda transfer yapmak istediklerini anlattı. İşte detaylar…

Erol Bulut'tan transfer açıklaması: “En az iki..”

AJANSSPOR-HABER

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, Avusturya kampında konuştu. Bulut, “Daha önce söylediğim gibi 5’li sistemden devam edeceğimizi belirtmiştik, çünkü bu takım son 2 yıldır bu sistemde iyi performans gösteriyor. Biz bu sistemin üzerine koymaya çalışıyoruz. Avusturya kampında net bir şekilde görüyoruz ki, takım taktiksel olarak iyi bir seviyeye yavaş yavaş yaklaşıyor” dedi.

Gaziantep'e Mainz maçında geçer not

Genç çalıştırıcı şöyle devam etti: “Her taktikte ufak tefek eksiklikler oluyor ama Mainz 05’e karşı oynadığımız maçta taktik açıdan gerçekten çok büyük bir mesafe kat ettik. Maç sırasında top kalemize iki defa geldi. Birisinde ufak bir hata ile gol olarak sonuçlandı. Ama rahatlıkla Bundesliga takımına karşı maçı kazanabileceğimiz durumda olan bir Gaziantep Futbol Kulübü vardı.”

 

Erol Bulut defanstan memnun 

Takımın defansif anlamda iyi bir oyun sergilediğini ve bu durumun kendisini mutlu ettiğini söyleyen Bulut, “En iyi antrenman maç oynamaktır. O yüzden biz bol maçla hatalarımızı daha iyi tespit edip üzerine çalışma yapıyoruz. Futbolcuları da daha net bir şekilde görüyoruz. Defans anlamında çok iyi işler yaptık. Hücum anlamında biraz eksiğimiz var. Ama birkaç kaliteli transfer daha aramıza katarsak Gaziantep Futbol Kulübü’nü çok farklı pozisyona sokmuş olacağız” diye konuştu.

'Taraftarlarımız rahat olsun' 

Transfer sürecinde kulüpten ayrılacakların gitmesinin yanı sıra kulübe yeni futbolcuların da katılacağını dile getiren Bulut sözlerini şöyle noktaladı: “Teklifler götürüyoruz ama maalesef futbolcular, Avrupa’da başka ülkeye gitmeyi tercih ediyorlar. Taraftarlarımız rahat olsun. En kısa zamanda istediğimiz transferleri yapacağız. İnşallah, ligin başlangıcına kadar bunları gerçekleştiririz. 

Gaziantep 4-5 transfer daha yapacak

Birkaç futbolcunun daha üstünde duruyoruz. En az 2 forvet daha alacağız. Benim düşüncem o yönde. Orta sahaya oyuncu alacağız. Defans hattına futbolcu alacağız. Taraftarlarımız bilsin ki, 4-5 transfer daha gözüküyor gibi. İnşallah, onları da aramıza katacağız.” 

Senin için hazırladığımız haberler