Erol Bulut'un 2021 planı bozuldu

27.12.2020 - 12:41 | Son Güncellenme: 27.12.2020 - 12:52

Fenerbahçe'nin yakasını şanssızlıklar bırakmıyor. 2021'deki ilk maç olan Kasımpaşa deplasmanına tam kadro çıkmak amacındaki sarı lacivertlilerde art arda gelen koronavirüs haberleri planları bozdu. İşte detaylar...

Erol Bulut'un 2021 planı bozuldu

Barış ŞEHİRLİOĞLU-AJANSSPOR

Süper Lig’de 15. haftayı maç yapmadan geçirerek nefes alan Fenerbahçe’de 3 ilk 11 oyuncusunun koronavirüse yakalanması planları bozdu.

Fenerbahçe’de geride kalan 14 haftada maçlara ortalama 5 futbolcusundan yoksun çıkarken 23 futbolcu 78 kere sakatlık problemi ile karşı karşıya kaldı.

Sarı lacivertliler bu dönemde rakiplerinin karşısına en az 3 en fazla 9 eksikle çıktı.

Ozan Tufan yetişecek

Mbwana Samatta, Enner Valencia, Diego Perotti, Tolga Ciğerci ve Mauricio Lemos’un tedavilerinde sona gelindi. Cezası sona eren Dimitris Pelkas da formasına kavuşacak.

İzolasyon süresi indirilmişti

Türkiye Futbol Federasyonu, Sağlık Bakanlığı'na danışarak koronavirüs olan oyuncularla ile ilgili sağlık protokollerinde değişikliğe giderek izolasyon süresini 10 güne düşürmüştü. 

Bu durumda 16. haftada formasına uzak kalacak olan 3 oyuncu, eğer testleri negatife dönerse 17. haftada oynanacak Aytemiz Alanyaspor maçında sahada olabilecek.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler