Erol Bulut'un yeni gol planı: Taç atışları!

02.11.2020 - 21:57 | Son Güncellenme: 02.11.2020 - 22:36

Son dakika haberleri... Süper Lig'de Fenerbahçe, deplasmanda Antalyaspor'la oynadı. Peki Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut Antalyaspor maçı sonrası neler söyledi? İşte detaylar...

Erol Bulut'un yeni gol planı: Taç atışları!

Süper Lig'in 7. hata maçında Fenerbahçe, deplasmanda Antalyaspor'u 2-1 mağlup etti. Maçın ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut değerlendirmelerde bulundu.

"Yeterince pozisyona girdik"

İkinci yarı baskılı oynadıklarını söyleyen Erol Bulut, "Maç başında kazanmak istediğimizi ancak böyle takımlara karşı zor olacağını söyledim. İkinci yarı biraz daha baskılı oynadık. Ancak rakip bir kere kalemize geldi, konsantrasyon eksikliğinden gol oldu. Rakip kale önüne duvar kurdu ama yeterince pozisyona girdik" dedi.

Galibiyeti 2 yıl önce hayatını kaybeden Koray Şener'e armağan ettiklerini vurgulayan deneyimli teknik adam, "Bugün tahmin ediyorum, taç atışından yakaladığımız 2 pozisyon var. Bu pozisyonlara çalışıyoruz. Çalışmalarımız devam edecek" dedi.

"Bazen oyunun kilidini ikinci yarı çözüyoruz"

Bulut, Fenerbahçe'nin ikinci yarılarda daha etkili oynadığının hatırlatılması üzerine, "Biz her maça ilk saniyeden itibaren konsantre olarak çıkıyoruz. Yeterince gol pozisyonlarına giriyoruz ama tabii bazen oyunun kilidini ikinci yarı çözüyoruz. Bunlar normal" diye konuştu.

"Önemli olan pozisyonlara girebilmek"

Sahada baskılı oynayan Fenerbahçe olduğunu vurgulayan Bulut, mücadele 4 toplarının direkten döndüğüyle ilgili soruyu ise "Önemli olan o pozisyonlara girebilmek" şeklinde yanıtladı.

Senin için hazırladığımız haberler