Erol Bulut’un Ozan Tufan kararı

23.03.2021 - 12:06 | Son Güncellenme: 23.03.2021 - 15:16

Son dakika haberleri... Spor Toto Süper Lig'de son olarak deplasmanda Beşiktaş ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'nin golünü oyuna sonradan giren Ozan Tufan atmıştı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Ozan Tufan hakkında karar verdi. İşte detaylar...

Erol Bulut’un Ozan Tufan kararı

Barış ŞEHİRLİOĞLU - AJANSSPOR

Süper Lig’de Beşiktaş ile oynadığı derbide 1-1 berabere kalan Fenerbahçe’de teknik direktör Erol Bulut kadroda değişikliğe gitmeye hazırlanıyor. Milli Takım arası nedeniyle 3 gün izinli olan sarı lacivertliler çalışmalarına perşembe günü başlayacak.

Ozan Tufan kararı

Fenerbahçe teknik direktörü Erol Bulut derbide ikinci yarı oyuna aldığı Ozan Tufan’ın performansından attığı golün haricinde memnun kaldı. Son 5 karşılaşmada ilk 11’e giremeyen tecrübeli oyuncu 5 Nisan’daki Denizlispor maçı ile yeniden 11’e dönmesi bekleniyor.

Bu sezon 27 karşılaşmada forma giyen Ozan Tufan 5 gol 6 asistlik katkı sağladı. 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Trabzonspor, Antalyaspor, Konyaspor, Gençlerbirliği ve Beşiktaş maçlarında yedek kulübesinde yer almıştı.

Serdar Aziz'in sakatlığında son durum nedir?

Fenerbahçe’de derbinin ikinci yarısında sakatlanarak yerini Marcel Tisserand’a bırakan Serdar Aziz’in durumu belli oldu. Tecrübeli oyuncu daha ciddi bir sakatlık ile karşı karşıya kalmamak için oyundan alınırken yapılan kontrollerde önemli bir durumunun olmadığı öğrenildi.  

Bu sezon 22 transfer yapan Fenerbahçe oynadığı 30 karşılaşmada teknik direktör Erol Bulut 29 farklı 11 ile sahaya çıktı. 46 yaşındaki çalıştırıcının sadece 2 maça aynı 11 ile başladı.

Senin için hazırladığımız haberler