Erol Bulut'un Süper Lig'den 3'üncü transferi Fenerbahçe'den!

Akın Ungan
01.02.2024 - 20:20 | Son Güncellenme: 01.02.2024 - 20:26

Bir dönem Fenerbahçe'yi de çalıştıran Erol Bulut, Sarı-Lacivertliler'in Brezilyalı futbolcusu Lincoln Henrique'yi Cardiff City'e transfer etmek istiyor.

Erol Bulut'un Süper Lig'den 3'üncü transferi Fenerbahçe'den!

Sports Digitale'in haberine göre, bir dönem Fenerbahçe'yı çalıştıran Erol Bulut'un teknik direktörü olduğu Championship ekiplerinden Cardiff City, Lincoln Henrique'yi transfer etmek istiyor.

Resmi görüşmeler başladı

Erol Bulut liderliğindeki Cardiff City, Lincoln Henrique'yi kadrosuna katmak için resmi görüşmelere başladı. İngiliz ekibi, Sarı-Lacivertlilere ve oyuncuya resmi teklifini iletti.

Badou Ndiaye'yle de anlaştı

Ajansspor muhabiri Salim Manav'ın özel haberine göre Cardiff City, orta saha transferi için kısa süre önce Adana Demirspor'dan ayrılan Badou Ndiaye ile de prensip anlaşmasına vardı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe altyapısındaydı, İtalya'ya transfer oldu!
Habere Git

Türkiye'den transferler devam ediyor

Cardiff City'nin anlaşmaya vardığı ifade edilen Lincoln Henrique, İngiliz ekibinin Türkiye'den yaptığı yeni bir transfer olmaya aday. Erol Bulut'lu Cardiff City, daha önce de Sivasspor'dan Dimitrios Goutas ve Trabzonspor'dan Manolis Siopis olmak üzere Süper Lig'den 2 oyuncuyu transfer etmişti.

Bu sayı, Badou Ndiaye ve Lincoln Henrique transferlerinin resmi olarak gerçekleşmesi halinde 4'e yükselebilir.

Lincoln Henrique'nin istatistikleri

Fenerbahçe'ye 2022-23 sezonunda transfer olan Lincoln Henrique, sarı-lacivertli formayla toplamda 36 maça çıktı. 25 yaşındaki futbolcu bu maçlarda 3 gol ve 9 asistlik performansa imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler