Ersan Parlatan, o anları anlattı! 'Galatasaray maçından sonra...'

02.05.2021 - 18:53 | Son Güncellenme: 02.05.2021 - 18:56

Konyaspor'da Ersan Parlatan, Süper Lig'de galip geldikleri Fatih Karagümrük maçının ardından Bein Sports'a açıklamalar yaptı.

Ersan Parlatan, o anları anlattı! 'Galatasaray maçından sonra...'

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig’in 39. haftasında Konyaspor, Fatih Karagümrük’ü konuk etti. Müsabaka Konyaspor’un 5-1’lik galibiyetiyle sona erdi.

 

Maçın ardından açıklamalar yapan Konyaspor Teknik Sorumlusu Ersan Parlatan, ''1-0 yenik duruma düştükten sonra hemen cevap vermemiz bizim adımıza çok önemliydi çünkü oyuna ortak olduk ve daha sonra sistem değişikliğine gittik'' dedi.

'VAR'dan 2 kez aleyhimize karar çıktı'

Oynadıkları futbolla ilgili konuşan Parlatan, ''Burada merkezdeki alanları iyi kapattık, rakibi zorladık. İkinci yarı ise kaptığımız toplarla çok etkili olduk.  Birbirinden güzel goller attık. Oyuncularım konsantrasyonunu bozmadı. VAR'dan 2 kez aleyhimize karar çıktı. Çok mutluyuz, çok önemli galibiyet. Hepimiz rahatladık." dedi.

'Galatasaray maçında oyuncularım kenetlendi'

Ligin 38. haftasında Galatasaray'a 1-0 mağlup oldukları maça değinen Parlatan, ''Galatasaray maçından sonra oyuncularım soyunma odasına kenetlendi. O maçı unuttuk. Orada müthiş bir hava vardı ve bugünkü maça konsantre olduk. Sonuç itibarıyla hem iyi mücadele ederek, çok koşarak ve aynı zamanda geçiş oyununu çok iyi yaptık'' diyerek sözlerini noktaladı. 

Senin için hazırladığımız haberler