Ersan Parlatan'dan hakem tepkisi! 'Bu kararların önüne geçemiyorsun'

18.07.2020 - 23:38 | Son Güncellenme: 18.07.2020 - 23:40

Son dakika Göztepe haberleri… Galatasaray, Süper Lig’in 33. haftasında Göztepe’yi 3-1 mağlup etti. Peki maç sonu Ersan Parlatan neler söyledi? Parlatan, hakem kararlarıyla ilgili eleştiride bulundu. İşte açıklamaları...

Süper Lig'in 33. haftasında Galatasaray evinde Göztepe'yi konuk etti. 

Sarı-kırmızılı ekip, İzmir temsilcisini Saracchi, Emre Akbaba ve Yunus Akgün'ün golleriyle 3-1 yenerek 8 maçlık kazanamama serisini sonlandırdı.

Mücadelenin ardından Göztepe Teknik Sorumlusu Ersan Parlatan, açıklamalarda bulundu ve karşılaşmanın hakem kararlarına tepki gösterdi:

''Bu kararların önüne geçemiyorsun''

"Takımın oyunundan memnunuz çünkü sahada futbol adına doğru şeyler vardı. Bugün 3. bölgede gayet etkindik. Bilhassa ikinci devre... Mossoro ve Halil'in pozisyonları vardı. Yine topu gole çeviremedik. Attığımız gol de VAR tarafından geri döndü. Bazı pozisyonlar zor oluyor ama VAR'dan dönen golde, bir oyuncu topu kapıyor. Birçok şey var burada tartışacağımız. Böyle kararlardan dolayı üzülüyoruz. Bugüne kadar hakem hakkında hiç konuşmamıştık. Bugün şaşırdık kararlara. Oyuncuların çabaları ve arzuları vardı ama bu kararların önüne geçemiyorsun.

Alparslan Öztürk'ün durumu hakkında...

''Alparslan ile konuşmadık ama doktorla konuştuk. Beyin tramvası olabilir. Kendisine de geçmiş olsun."

 

Senin için hazırladığımız haberler