Ersin Aka veda etti!

15.07.2020 - 13:55 | Son Güncellenme: 15.07.2020 - 13:55

TFF 3. Lig ekiplerinden 1928 Bucaspor, teknik direktör Ersin Aka ille yollarını ayırdı. Ersin Aka sürpriz ayrılığın ardından açıklamalarda bulundu.

Aka şu ifadelere yer verdi:

1928 Bucaspor Teknik Sorumluluğu görevimden alınan ani ve üzücü bir karar sonucunda ayrılmış bulunmaktayım.Çok zorlu,yıpratıcı ve ağır bir süreçten geçerek,ligi 10. sırada götüren takımımızı,11 maçta 8 galibiyet,2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak maç başına 2.3 puan ortalamasıyla play off potasına,dördüncü sıraya taşıdık.Verdiğimiz emeklere ve yaptığımız organizasyona o kadar çok inanmıştım ki, ligler salgın olmaksızın devam etseydi aramızda 6 puan fark bulunan lider takımı yakalayıp direkt üst lige çıkma fırsatına ulaşacağımıza emindim.

Üst sıralardaki rakiplerimizi yendiğimiz bu süreçte,devre arası transfer döneminde takımın genel maliyetini fazlasıyla aşağıya çekip,altyapıdan a takıma kattığım isimlerle gurur duydum.Genç oyuncu yetiştirme ve geliştirme vazifemizi,Barış Sungur’u altyapıdan A takıma alıp,oynatıp sonrasında Fenerbahçe’ye transferiyle taçlandırdık.

Bu süreçte desteğini esirgemeyen 1928 Bucaspor Başkanı Cihan Aktaş’a,2. Başkan Mehmet Sevinç e kıymetli oyuncularıma,emektar kulüp çalışanlarına ve değerli taraftarlarımıza minnettarım.

20 yıllık futbol antrenörlüğü kariyerimde 1928 Bucaspor dönemini çok ayrı ve özel bir yere koyacağım çünkü,kulübün içinde teknik ekibin başarısızlığı için sürekli arkadan işler çeviren, hem kulübe, hem mesleğimize zarar veren bir profesyonel ile aynı çatı altında çalışma şansızlığına rağmen, bir başarı hikayesi oluşması anlamlı ve manidardır...İnsanlar hep yaptıklarıyla yaşarlar ve yaptıkları bir gün mutlaka karşılığını bulur.Hayatımı borçlu olduğum futbolda doğru olduklarına inandığım şeyleri yapmaya devam edip duruşumu kesinlikle bozmayacağım.Kalan süreçte 1928 Bucaspor’a başarılar dilerim. Saygılarımla.

Senin için hazırladığımız haberler