Ersin Destanoğlu gitti mi?

Eren Tuncay
02.06.2021 - 10:57 | Son Güncellenme: 02.06.2021 - 10:59

Beşiktaş'ın genç kalecisi Ersin Destanoğlu'nun transferi için Nice takımının 7 milyon Euro teklif ettiği ifade edilmişti. İşte son gelişmeler...

Ersin Destanoğlu gitti mi?

Erdal CÖMERT - AJANSSPOR

Sezonu çifte kupayla kapatan Beşiktaş'ta bir çok futbolcunun adı transferle anılıyor. Bu isimlerin başında da kaleci Ersin Destanoğlu geliyor. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın göreve geldikten sonra 1 numaralı formayı verdiği genç eldivene Avrupa'dan teklifler geliyor. Peki bir anlaşma var mı? Özellikle de Fransız ekiplerinden Nice ile anlaşma sağlandığı haberleri doğru mu?

Komite haberleri doğrulamadı

Siyah beyazlı kulübün transfer komitesinden aldığımız bilgiye göre Ersin için şu anda herhangi bir kulüple sağlanmış ne bir prensip anlaşması var ne de daha ileri boyutta atılmış imzalar. Dolayısıyla medyada bu yönde çıkan haberler yöneticiler tarafından doğrulanmıyor.

37 maçta forma giydi

Loris Karius'un geçen sezon takımı bırakıp gitmesinden sonra kaleye geçen 20 yaşındaki Ersin Destanoğlu, bu sezon kalenin 1 numarası oldu. Üç ayrı kulvarda toplam 37 kez kaleye geçen Destanoğlu, toplam 39 gol yedi. Genç kaleci bu maçların 13'ünde kalesini gole kapattı.

Öncelik Sergen Yalçın görüşmesi

Beşiktaş'ta birinci gündem maddesi teknik direktör Sergen Yalçın. Bodrum'daki tatilini bitirip İstanbul'a gelen başkan Ahmet Nur Çebi'nin Yalçın ile yarın Ümraniye'de bir araya gelmesi bekleniyor. Tarafların anlaşma sağlamasından sonra Yalçın yeni sezon planlaması için çalışmalara başlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler