Ersin Destanoğlu hakeme sitem etti!

04.04.2021 - 21:24 | Son Güncellenme: 04.04.2021 - 21:42

Son dakika haberleri... Beşiktaş'ın genç kalecisi Ersin Destanoğlu, bugün oynanan Kasımpaşa maçı sonrası basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu. Maçın hakemi Halil Umut Meler'e sitemde bulunan Destanoğlu, "Teraziyi dengede tutmaları gerekiyor." dedi. İşte detaylar...

Ersin Destanoğlu hakeme sitem etti!

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 32. haftasında pazar günü oynanan maçlar Kasımpaşa Beşiktaş müsabakasıyla sona erdi. Siyah beyazlı ekip, mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'ndan 1-0'lık mağlubiyetle ayrıldı. Beşiktaş'ta, 5 yıl aradan sonra penaltı kurtarıp takımına katkı sağlayan kaleci Ersin Destanoğlu; maçın akabinde hakem Halil Umut Meler'i eleştirdi. Hakemlerin her takıma aynı şekilde yaklaşmadığını iddia eden genç file bekçisi, "Millet neler yapıyor hiçbir şey olmuyor." şeklinde çıkıştı.

Ersin Destanoğlu, "Hakem abiye bir şey demek istemiyorum..."

Mağlubiyet sonrası soyunma odasına giderken basın çalışanlarına maçı değerlendiren Destanoğlu, "İyi başlamadık maça. Devre arası gereken konuşmayı yaptık ve 2. yarıda sahaya iyi bir direnç koyduk ama olmadı. Bu mağlubiyet bize iyi bir ders oldu. Önümüze bakacağız. Hakem abiye bir şey demek istemiyorum. Yaşımız genç, gerekenleri söylerle de biz bir kere topu almaya giderken uyarılıyoruz, millet neler yapıyor hiçbir şey olmuyor." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın 2001 doğumlu futbolcusu Ersin Destanoğlu, bu yıl biri Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Turu maçı olmak üzere 27 maçta forma giydi ve kalesinde 25 gol gördü. Toplam 2 bin 395 dakika sahada kalan oyuncu 1 kez sarı kart, 1 kez kırmızı kartla cezalandırıldı.

Tolga Zengin’den sonra bir ilk

Ersin Destanoğlu, kurtardığı bu penaltı ile takıma uzun süre sonra bir ilki yaşattı. Beşiktaş’ta en son bir kaleci ligde penaltı kurtardığında, Destanoğlu henüz 15 yaşındaydı. Siyah - beyazlılarda son olarak Tolga Zengin, 2016'da oynanan Akhisarspor maçında penaltı kurtarmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler