Ersin Destanoğlu, Montero ve Güven Yalçın'dan Antalyaspor Maçı Açıklamalar

Akın Ungan
06.02.2022 - 21:22 | Son Güncellenme: 06.02.2022 - 21:30

Süper Lig'de Beşiktaş ile Antalyaspor karşılaştı. Berabere biten maçın ardından Ersin Destanoğlu, Güven Yalçın ve Montero, açıklama yaptı. İşte detaylar...

Ersin Destanoğlu, Montero ve Güven Yalçın'dan Antalyaspor Maçı Açıklamalar

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Beşiktaş, evinde Antalyaspor'u ağırladı. Zorlu mücadeleden gol sesi çıkmazken, Beşiktaş oyuncuları Ersin Destanoğlu, Güven Yalçın ve Montero, açıklamalarda bulundu.

"VAR'da bakabilirdi"

Beşiktaş'ta Montero, "Daha iyi oynamalıydık. Evimizdeki bu maçı kazanmalıydık. Kazanmak zorundayız. Kötü de oynamadık. Mücadele ettik, savaştık, elimizden geleni yaptık. Bir tek gol eksikti. Golü atamadık. İyi mücadele ettik ama 3 puanı alamadık. Penaltı pozisyonunu izlemedim ama hakemlerin VAR'a gitmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu şüphenin netliğe kavuşması gerekiyor. Penaltı olma ihtimali yüksekti. VAR'da bakabilirdi." dedi.

"Ben 30. dakikada kart görüyorum"

Maçın hakemi Abdülkadir Bitigen'in, Antalyaspor kalecisine zaman geçirdiğinden dolayı çok geç kart gösterdiğini vurgulayan Ersin Destanoğlu, "Söylemek istediğim başka bir konu var. Ben zaman geçirince hemen uyarılıyorum ama başka kaleci yapınca 90'da uyarılıyor ve kart gösteriliyor. Ben 30. dakikada kart görüyorum sonra kart görme korkusuyla oynuyorum. Biz bununla her maç karşılaşıyoruz. Hakemlerimizin bunlara dikkat etmesi gerektiğini düşünüyorum." şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ın Antalya kampı güzel, Antalya maçı limoni
Habere Git

Sözlerine devam eden Ersin, "Maçı kazanmamız için gol atmamız lazım. Bugün 3-4 tane direkten dönen topumuz var. Bu şanssızlığı kırmamız gerekiyordu." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Antalyaspor'da futbolcular 1 puandan memnun!
Habere Git

"1 puandan mutlu değiliz"

Maça sonradan dahil olan ve son dönemde Beşiktaş'ın önemli gol silahları arasına giren Güven Yalçın, "1 puandan mutlu değiliz. Bu coşkulu taraftarın önünde kazanmalıydık. Maalesef top girmedi bu akşam. Üzgünüz. Özel çalışma yapıyorum. Hepimiz oynamak istiyoruz. Ben yüzde yüzünü veriyorum. Forma şansını bulunca da yüzde yüzünü vermeye çalışıyorum." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler