Beşiktaş'ta Ersin Destanoğlu Neden Oynamadı? Sözleşme Krizi...

Salim Manav
13.09.2022 - 09:22 | Son Güncellenme: 13.09.2022 - 12:44

Beşiktaş'ın MKE Ankaragücü ve Medipol Başakşehir maçlarında kaleyi Emre Bilgin korudu. Ersin Destanoğlu neden oynamadı? Ersin ile sözleşme krizinin yaşandığı öğrenildi.

Beşiktaş'ta Ersin Destanoğlu Neden Oynamadı? Sözleşme Krizi...

Beşiktaş'ın Süper Lig'de Ankaragücü ve Medipol Başakşehir ile oynadığı maçlarda kaleyi Emre Bilgin korudu.

Ersin Destanoğlu'nun yedek kalmasıyla ilgili siyah-beyazlı kulüpten bir açıklama yapılmazken, sözleşme iddiaları gündeme geldi.

"Sözleşme imzalamadı, oynatılmıyor"

Siyah-beyazlı takımla sözleşmesi sezon sonunda bitecek 21 yaşındaki Ersin Destanoğlu, henüz yeni kontratın altına imza atmadı.

Beşiktaş camiasına yakınlığıyla tanınan siyah-beyazlıların eski futbolcusu ve yöneticisi Sinan Engin flaş bir iddia gündeme getirdi. Sinan Engin, Beyaz TV'deki canlı yayında "Ersin Destanoğlu sözleşme uzatmamış diye bir haber geldi. Sanırım ondan oynatılmıyor." ifadelerini kullandı.

Senelik 25 milyon istedi, Ismael'e talimat geldi

Fanatik'in haberinde ise yeni sözleşmede kendisine teklif edilen maaşı düşük bulan Ersin Destanoğlu'nun Beşiktaş'tan senelik 25 milyon TL talep ettiği ifade edildi. Bunun üzerine Ahmet Nur Çebi yönetimi, Teknik Direktör Valerien Ismael'e, 21 yaşındaki file bekçisinin yedek bırakılması yönünde talimat verdi.

İlgini Çekebilir
Necip Uysal'a büyük tepki: Beşiktaş'tan ayrılmalı...
Habere Git

Beşiktaş cephesinden açıklama geldi

Öte yandan Beşiktaş Yardımcı Antrenörü Adam David Murray, Başakşehir maçının ardından Ersin Destanoğlu ile ilgili gelen soru üzerine "Kalecilerle ilgili sıkıntımız yok. Kaleci konusunda avantajlı olduğumuzu düşünüyorum. Harika kalecilerimiz var. Kaleyi alma savaşı tatlı şekilde, rekabet içerisinde sürüyor." açıklamasını yaptı.

Ismael: "Özel bir sebebi yok"

Teknik Direktör Valerien Ismael ise "Özel bir sebebi yok. İki çok iyi genç kaleciye sahibiz. İkisi de aynı kalitede. Emre çok iyi bir kamp geçirdi. Bu forma rekabetini diri tutmak istedik. Beşiktaş'ın her futbolcusunun hazır olması gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Nice ve Lyon'dan teklif gelmişti

Transfer döneminde ismi sık sık Fransa Ligue 1 takımları ile anılan Ersin Destanoğlu için siyah-beyazlı kulübe Nice ve Lyon'dan teklif gelse de bonservis ücretinde anlaşma sağlanamamıştı.

Beşiktaş'la Haziran 2023'te sözleşmesi sona erecek olan Ersin Destanoğlu, siyah-beyazlılarda 90 maçta forma giydi, kalesinde 107 gol gördü. Ersin Destanoğlu 30 karşılaşmada kalesini gole kapadı.

Senin için hazırladığımız haberler