Ersin Destanoğlu, önce Beşiktaş diyor! Hayali...

20.07.2020 - 10:32 | Son Güncellenme: 20.07.2020 - 10:52

Beşiktaş kalecisi Ersin Destanoğlu, Fenerbahçe derbisi sonrasında konuştu. Genç eldiven gelecekteki transfer hayalini açıkladı. Transfer konusunda neler söyledi?

Ersin Destanoğlu, önce Beşiktaş diyor! Hayali...

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş'ın genç kalecisi Ersin Destanoğlu, Fenerbahçe ile oynadıkları ve 2-0 kazandıkları maçla birlikte bir kez daha performansıyla gündeme geldi. Rüzgarı arkasına alan Destanoğlu, karşılaşmanın ardından hedeflerini açıkladı. Ersin Destanoğlu, Avrupa'ya gitme hedefi olduğunu dile getirdi.

Ersin Destanoğlu'ndan transfer açıklaması

'Loris Karius'un ayrılmasının ardından kalede kim oynayacak?' sorusuna sahadaki başarılı performansıyla birlikte yanıt veren 19 yaşındaki Ersin Destanoğlu, Fenerbahçe derbisi sonrasında dikkat çeken bir açıklama imza attı.

"Beşiktaş'a para kazandırarak gitmek isterim"

Yaptığı kritik kurtarışlarla Fenerbahçe galibiyetinde pay sahibi olan Ersin Destanoğlu, "Uzun yıllar Beşiktaş'ta oynamak ve Avrupa'ya gitmek istiyorum. Beşiktaş'a para kazandırarak Avrupa'ya transfer olmak isterim" ifadelerini kullandı.

Utku ile çekişti, formayı kaptı

Ersin Destanoğlu, bu sezon A takımda 6 maçta görev yapt. Utku Yuvakuran ile çekişme yaşayan Ersin Destanoğlu'na Sergen Yalçın büyük güven duyuyor. 

Ahmet Nur Çebi, genç kaleciler için ne demişti?

Bu arada Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi kaleci transferinde stratejik bir açıklama yaparak, "Önümüzdeki sezon genç ve yerli kalecilerimizin forma giymesini çok istiyorum. Kalecilerimize güveniyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler