Ersin Destanoğlu, “Sergen hocamın açıklaması bana özgüven aşıladı…”

24.05.2021 - 17:58 | Son Güncellenme: 24.05.2021 - 18:18

Ümit Milli Takım'ın genç kalecilerinden Ersin Destanoğlu, Berke Özer ve Doğan Alemdar antrenman sırasında basına demeç verdi. İşte detaylar...

Ersin Destanoğlu, “Sergen hocamın açıklaması bana özgüven aşıladı…”

AJANSSPOR - HABER

 

Ümit Milli Takım'ın kalecilerinden Ersin Destanoğlu, Doğan Alemdar ve Berke Özer; TRT Spor muhabirinin sorularını yanıtladı. Bu sezon Beşiktaş'la şampiyonluk yaşayan 2001 doğumlu kalecisi Ersin, hocası Sergen Yalçın'ı merkeze alan konuşma yaparken; Berke Özer ve Doğan Alemdar kariyer planlamalarını anlattı. İşte, genç kalecilerin açıklamalarından kesitler...

"Hocamız hep arkamızdaydı..."

Şampiyonluk kutlamalarını bırakıp milli takıma odaklandığını belirten Ersin Destanoğlu, "En başta hocamın benim arkamda durması çok önemliydi. Hocam 'kaleci almayacağım' dedikten sonra benim için iyi bir özgüven aşılaması oldu. Hocamın açıklaması özgüvenimi yerine getirdi. Performansım yükseldi ve sezonu 2 kupayla tamamladık. Zaman zaman hatalarımız oldu. Hocamız hep arkamızdaydı." şeklinde konuştu.

 

"Fenerbahçe'nin futbolcusuyum..."

Belçika'da futbol oynarken Beşiktaşlı Ersin'i takip ettiğini belirten Berke Özer, "Ersin sosyal medyada paylaşımlarıyla bizi kıskandırdı. Bizim için çok mutluluk verici bir şey. Belçika’da her maçı takip ettim. Genç bir kalecinin başarılı olması çok güzel bir olay. İnşallah kariyerini sürdürebilir. 2 senenin sonunda kiralık sözleşmem bitti. 1 yıl daha Fenerbahçe’nin futbolcusuyum." dedi.

"Avrupa hayalim var..."

Türk kalecilere bu sezon daha fazla fırsat tanındığını belirten Kayserisporlu Doğan Alemdar, "28 maç oynadım. Lung ve İsmail abinin sakatlıklarından ötürü bana forma şansı doğdu. Trabzon maçıyla başladı benim serüvenim. Özel bir sezondu. İnşallah bunu devam ettirip Kayserispor’dan Avrupa’ya gitme hayalim var. Dört büyüklerde de oynamak isterim.” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler