Ersin Düzen istifa etti

Orhan Gülek
08.09.2021 - 14:36 | Son Güncellenme: 08.09.2021 - 22:53

Son dakika spor haberleri... Ersin Düzen, Nihat Özdemir'in danışmanlığı görevinden ayrıldığını açıkladı.

Ersin Düzen istifa etti

AJANSSPOR - HABER

Spor spikeri ve programcı Ersin Düzen, Türkiye Futbol Federasyonu bünyesindeki Nihat Özdemir'in danışmanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı. Detaylar haberde...

Ersin Düzen, Hollanda maçı sonrası ne paylaşmıştı?

Hollanda - Türkiye maçı 3-0 iken bir tweet atan Ersin Düzen; "Şenol Güneş, Cebelitarık maçının ilk yarısındaki kötü oyun için "Rakibimiz Hollanda karşısında da iyi savunma yaptı. 41 dk gol yemediler" demişti. Cebelitarık kadar olamadık! A,B,C plan tutmadı, senin harf bitti. Z raporunu alsak mı artık hocam?!" demişti.

İşte Ersin Düzen'in istifa açıklaması

Şenol Güneş'in ve Burak Yılmaz'ın maç sonunda eleştirdiği Ersin Düzen bugün de istifa açıklaması yaptı. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Ersin Düzen, "Hollanda yenilgisinin, attığım twit üzerinden yorumlanıp, tartışılmasını ve açıklamaları üzülerek takip ettim. Sn Nihat Özdemir’e de düşüncelerimi ifade edip, ayrılmamın daha uygun olacağını söyledim. Sn Başkan ve yönetime teşekkür ediyor, Milli Takımımıza başarılar diliyorum" ifadesini kullandı.

TRT Spor'dan da ayrıldı

Ersin Düzen yakın zamanda TRT Spor'dan da ayrıldığını duyurmuştu. Düzen, "11 yıl görev yaptığım Stadyum ve TRT Spor’a, kendi isteğimle devam etmeme kararı aldım. Eşime ve doğacak oğlumuza daha fazla vakit ayırmak, yeni bir başlangıç yapmak istiyorum. TRT’nin tüm yöneticilerine, spor servisindeki arkadaşlarım ve yorumcularımıza şükranlarımı sunuyorum" demişti.

Senin için hazırladığımız haberler