Nice, Beşiktaşlı Ersin Destanoğlu'nu transfer etmek istiyor.

Salim Manav
30.10.2021 - 09:24 | Son Güncellenme: 30.10.2021 - 09:54

Beşiktaş'ta son dakika transfer haberi: Beşiktaş'ta performansıyla dikkat çeken Ersin Destanoğlu için Fransız ekibi Nice yeniden devreye girdi. Detaylar haberimizde...

Nice, Beşiktaşlı Ersin Destanoğlu'nu transfer etmek istiyor.

Beşiktaş'ın genç kalecisi Ersin Destanoğlu, transferin gözdesi olmaya devam ediyor. 20 yaşındaki Ersin, Nice'in gündeminden hiç düşmedi. Lyon ve Lille'in de gündemine giren ancak Beşiktaş'ın talebi nedeniyle geri adım atan Fransız kulüplerinden Nice, bu transferden vazgeçmedi.

Fotomaç'ın haberine göre; Ersin Destanoğlu için ocak ayında bir kez daha nabız yoklayacak olan Nice, kesenin ağzını da açacak.

Değeri her geçen gün artıyor

Nice Teknik Direktörü Christophe Galtier, Ersin'in potansiyeliyle ilgili yönetime olumlu rapor verdi ve bu transferin bir an önce bitirilmesi gerektiğini iletti. Ersin'e İngiliz ve İtalyan kulüplerinin de ilgi duyduğu ve genç kalecinin fiyatının her geçen gün artacağına dair bilgi verdiği kaydedildi. Önümüzdeki günlerde Nice'in tekrar Ersin için Beşiktaş ile temasa geçeceği ve 10 milyon Euro'luk bir teklifin hazır olduğu vurgulandı.

12 yaşında altyapıya transfer edildi!

12 yaşında Bayrampaşa altyapısından Beşiktaş'a transfer olan 20 yaşındaki Ersin Destanoğlu, 55 resmi maçta siyah-beyazlı takımın kalesini korudu ve 21 maçta gole izin vermedi. Ersin Destanoğlu ortaya koyduğu performansla Fransız kulüpleri tarafından yakın takibe alındı.

Senin için hazırladığımız haberler