Beşiktaş Yönetimi Ersin Destanoğlu'na Yeni Kontrat Teklif Etti

Akın Ungan
13.09.2022 - 18:22 | Son Güncellenme: 13.09.2022 - 20:01

Süper Lig'de son 2 haftada yerini Emre Bilgin'e kaptıran Ersin Destanoğlu, Beşiktaş ile kontrat krizi yaşıyor. Yönetim, yeniden teklifte bulundu. İşte detaylar.

Beşiktaş Yönetimi Ersin Destanoğlu'na Yeni Kontrat Teklif Etti

Oynanan son iki Spor Toto Süper Lig maçını da yedek kulübesinden takip eden Ersin Destanoğlu, Beşiktaş ile sözleşme krizi yaşıyor. Sezon sonu kontratı sona erecek olan genç kaleci için yönetim tekrar harekete geçti. Ersin Destanoğlu'na yeni sözleşme teklif edildi.

İşte Ersin'e yapılan yeni teklif

NTV Spor'un haberine göre daha önceki 5 yıllık sözleşme teklifini taleplerini karşılamadığı gerekesiyle geri çeviren Ersin Destanoğlu'na yeni teklif yapıldı. Ahmet Nur Çebi yönetimi, 21 yaşındaki file bekçisine 4+1 yıllık kontrat önerdi.

2 haftadır yedekti... Sebebi belli oldu

Ersin Destanoğlu, Spor Toto Süper Lig'de oynanan MKE Ankaragücü ve Medipol Başakşehir maçlarında yerini genç kaleci Emre Bilgin'e bırakmıştı. Fanatik'te yer alan haberde yeni sözleşmede kendisine teklif edilen maaşı düşük bulan Ersin Destanoğlu'nun, Beşiktaş'tan senelik 25 milyon TL talep ettiği ifade edildi. Siyah-Beyazlı yönetim Teknik Direktör Valerien Ismael'e, Ersin Destanoğlu'nun yedek bırakılması yönünde talimat verdi.

Transfer teklifleri aldı

Yaz transfer döneminde adı sık sık Ligue 1 ekipleri ile anılan Ersin Destanoğlu, Nice ve Lyon'dan transfer teklifi aldı. Fransız kulüpler ile masaya oturan Beşiktaş, bonservis konusunda anlaşma sağlayamadı.

İlgini Çekebilir
Ersin Destanoğlu neden oynamıyor? Sözleşme krizi...
Habere Git

Sözleşmesi sezon sonu bitiyor

Beşiktaş'la Haziran 2023'te sözleşmesi sona erecek olan Ersin Destanoğlu, Siyah-Beyazlı forma ile 90 karşılaşmada görev aldı. Kalesinde 107 gol gören 21 yaşındaki file bekçisi, 30 karşılaşmada ise kalesini gole kapatmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler