Antalyaspor-Beşiktaş maçında Jehezkel fırtınası

05.11.2023 - 20:55 | Son Güncellenme: 05.11.2023 - 21:00

Antalyaspor, Beşiktaş karşısında ilk yarıyı 1-0 geride tamamladı. İkinci yarının başlarında ise Antalyaspor'da Jehezkel fırtınası esti.

Antalyaspor-Beşiktaş maçında Jehezkel fırtınası

AJANSSPOR - HABER

Antalyaspor-Beşiktaş maçının ilk yarısını konuk ekip Cenk Tosun'un uzatmalardaki golüyle 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarıya ise Antalyaspor golle başladı. Sagiv Jehezkel'in asistini gole çeviren Dario Saric, Kırmızı-Beyazlılar adına skoru eşitledi. 

Ersin'in hatasında, Jehezkel affetmedi

50. dakikada savunmanın arkasına atılan uzun topa Sagiv Jehezkel hareketlendi. Orta sahaya kadar gelen kaleci Ersin Destanoğlu'nun dokunamadığı topu kontrol eden Sagiv Jehezkel, ceza sahasına girmeden vuruşunu yaptı ve topu Antalyaspor ağlarıyla buluşturdu: 2-1. 

Sagiv Jehezkel yine sahnede 

57. dakikada İsrailli oyuncu bir kez daha sahneye çıktı. Ani gelişen Antalyaspor atağında ceza sahası sol içerisinde topla buluşan Sagiv Jehezkel, uzak köşeye topu bıraktı ve Antalyaspor'u 3-1 öne geçirdi. Sagiv Jehezkel bu sezon Süper Lig'de 4'üncü kez gol sevinci yaşadı. 

TFF'nin kararı sonrası maça çıkmamıştı

İsrail'in Gazze'ye saldırıları sonrası Türkiye Futbol Federasyonu, 9. hafta maçları öncesi karşılaşmalar öncesi bir dakikalık saygı duruşu kararı almıştı. Jehezkel ve bir diğer İsrail vatandaşı Ramzi Safouri, kulüplerine başvurarak maçlarda oynamak istemediklerini bildirmişlerdi. Antalyaspor da iki oyuncuya Gaziantep'e 1-0 yenildikleri maçının kadrosunda yer vermemişti. 

İsrail'in çağrısına uymadılar, Türkiye'de kaldılar

Gazze'deki saldırılara karşı artan tepkilerin ardından İsrail, yurt dışındaki vatandaşlarına çağrıda bulunarak ülkeye dönmeleri gerektiğini bildirmişti. Antalyaspor'un İsrailli futbolcuları Safuri ve Jehezkel, Türkiye'de kalarak, Antalyaspor'la devam etmeyi tercih etti.

İlgini Çekebilir
Salih Uçan yerde kaldı, hakem devam dedi!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler