Ersun Yanal: "Bu adamlara inanın, çok şey başaracaklar"

21.03.2021 - 16:18 | Son Güncellenme: 21.03.2021 - 16:36

Süper Lig’in 31. haftasında Erzurumspor’u 3-1 yenen Antalyaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, “Ligde evimizdeki son 5 maçı kazanamamıştık. Kupadan sonra iyi bir çıkış oldu” diye konuştu. İşte ayrıntılar…

Ersun Yanal: "Bu adamlara inanın, çok şey başaracaklar"

AJANSSPOR-HABER

Antalyaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Erzurumspor galibiyetinin ardından takımının gösterdiği performanstan mutlu olduğunu söyledi. Süper Lig’de 8 hafta sonra 3 puan mutluluğu yaşayan kırmızı beyazlı teknik adam, “Bugün hem savunmayı hem de hücumu iyi yaptığımızı düşünüyorum" dedi.

Yanal şöyle konuştu: “Kupada özellikle son maçta yaptığımız çıkışın ardından bu sonuç… Evimizde 5 maçı burada kazanamamıştık. İki maçta sergilediğimiz iki farklı oyunun sözcüğü duygu diye düşünüyorum. Alanyaspor karşısındaki bu duyguyu ilk yarıya taşıyamadık. İkinci devreye çıkarken bu duygunun ne kadar önemli olduğu konusunda bir vardık. Takım bunu çok iyi uyguladı. 

"Bünyamin ve Gökdeniz öz güven kazandı"

Bugün attığımız gol takımın golü oldu aslında. Bünyamin ve Gökdeniz ile gol öncesinde gerçekleşen organizasyonda güvenin yukarı çıktığını görebiliriz. Kutluyorum onları ve milli takım süreçlerinde başarılar diliyorum. Organizasyonlarımızı çalışmaktan vazgeçmeyeceğiz. Bu oyuncular geliştiler ve büyüyorlar."

Öte yandan Erzurumspor maçı sonrası Ersun Yanal'ı bekleyen bir taraftar forması olmadığı için sırtını imzalattı. Ersun Yanal, taraftara forma hediye sözü verdi.

"Bu adamlara inanın, çok şey başaracaklar"

Karşılaşma sonrası sosyal medya hesabından da bir paylaşım yapan Yanal, "Bu adamlara inanın, çok şey başaracaklar" ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler