Ersun Yanal: "Bu turu geçeceğiz ve ligde daha iyi olacağız"

18.01.2019 - 01:57 | Son Güncellenme: 18.01.2019 - 01:57

Ersun Yanal: "Bu turu geçeceğiz ve ligde daha iyi olacağız"

Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal, Ümraniyespor maçının ardından A Spor'a konuştu. Ersun Yanal'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Bu türlü maçlarda ilk yarının son 10 dakikasında elde ettiğimiz pozisyonlarda 4-5 tane net pozisyon. İkinci yarıda 10 kişi kalmamız. Sonrasında golü yememiz. 10 kişi kaldıktan sonra Fenerbahçe'nin öne çıkarak oynamasını zorlamak istedik ama yapamadık. Arada transfer yapmak inanılmaz zor. Her takım kendi oyuncusunu tutmak ya da yüksek bedelle satmak istiyor.

Ben geldiğim günden beri transfer çalışmaları devam ediyor. Şu anda kadromuzda bulunan oyuncularımızın hepsi buradaki skoru alıp evine gidecek takım değil. Kısa vadede skorları almak zorundayız. Kimse merak etmesin. Bunlar bizim oyuncumuz. Bunlara ihtiyacımız var. Her oyuncuya ihtiyacımız var. 

30 ve 40. dakikadaki oyunumuzu uzun süreye yaymak ve hep oynamak zorundayız. Bugün 10 tane transfer yapamazsınız. Elimizdeki oyuncuların verimini artırmalıyız. Bu bu turu geçeceğiz ve ligde de olacağız.

Senin için hazırladığımız haberler