"Bugün sadece bir maç kazanmadık, yönümüzü değiştirdik"

06.12.2020 - 18:41 | Son Güncellenme: 06.12.2020 - 18:41

Antalyaspor haberleri... Fraport TAV Antalyaspor'un Süper Lig'in 11. haftasında MKE Ankaragücü'nü 1-0 yendiği karşılaşma sonrası teknik direktör Ersun Yanal konuştu. Yanal, "Son 3 ayda 7 maç ve galibiyeti olmayan bir takım... Kazanmak kolay. Ama kazanamazsanız bu kaygı yoğun bir stres halini alır" dedi. Detaylar haberimizde...

Fraport TAV Antalyaspor, Süper Lig'in 11. haftasında MKE Ankaragücü'nü 1-0 yenerek, ligde 7 hafta sonra maç kazandı.

Akdeniz ekibi, 3. haftada 28 Eylül'de konuk ettiği Yukatel Denizlispor'u 1-0 yendiği mücadeleden sonra ligde 7 maç galibiyete hasret kaldı.

Denizlispor maçından sonra 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet yaşayan Akdeniz ekibi, MKE Ankaragücü galibiyetiyle puanını 13'e yükseltti.

Ersun Yanal ile ilk üç puan

Fraport TAV Antalyaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal da kırmızı-beyazlı takımın başında çıktığı üçüncü lig maçında galibiyetle tanıştı.

Antalyaspor, Yanal ile ilk resmi maçında ligin 9. haftasında 22 Kasım'da Aytemiz Alanyaspor'a iç sahada 2-0 yenildi.

Akdeniz ekibi, Ersun Yanal ile ikinci lig maçında 10. haftada 29 Kasım'da Büyükşehir Belediye Erzurumspor'la deplasmanda 2-2 berabere kaldı.

"Kazanmak kolay"

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Yanal, "Son 3 ayda 7 maç ve galibiyeti olmayan bir takım... Kazanmak kolay. Ama kazanamazsanız bu kaygı yoğun bir stres halini alır. Bugün sadece maç kazanmadık. Özgüven kazandık. Lig bittiğinde 3 puandan daha fazla olduğunu anlayacağız. Eksik oyuncularımız var. Birbiriyle mücadele etmeyen oyuncularımızın performansı için teşekkür ederim. Güzel olacak.

Jahovic ve Podolski önemli karakterler. Fark yaratıyorlar. Sidney ve Orgill de çok önemli oyuncular. Bu takım rekabeti oluşturduğu bir kadroyu gençlerle bütünleştirince çok daha iyi bir Antalyaspor izleyeceğiz.

"2020 hepimiz için çok zor geçti"

2020 hepimiz için çok zor geçti. Belki de bugün hayatta olduğumuz süre içindeki en kötü yıldı. Umutlar hiç bitmez, tükenmez. Antalyaspor için de kendi hayatımız için de umutlar pozitif. İnsanlar, bütün canlılar bu dünyayı doğru bir şekilde paylaşalım" şeklinde konuştu. 

Sosyal medya hesabından da bir açıklama yapan Yanal, "Bugün sadece bir maç kazanmadık, yönümüzü değiştirdik" dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler