Ersun Yanal: "Çalıştığımız yerden gol yedik"

22.02.2019 - 02:27 | Son Güncellenme: 22.02.2019 - 02:27

Ersun Yanal: "Çalıştığımız yerden gol yedik"

Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal, Zenit maçının ardından beIN Sports'a konuştu. Ersun Yanal'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

 

Oyunun kontrolü elimizdeydi. Çok kötü bir gol yiyerek başladık. Çalıştığımız yerden gol yedik. Etkinliğimizin ne derecede gole ve pozisyona dönüşeceği çok önemliydi. Rakibin direncini de kırmıştık. Kimin yaptığı önemli değil ama bunlar bizi üzdü. Biz doğru yoldayız.

Ligde de belki en çok gol için girişimde bulunan takımlardan biriyiz. Bu kırılacak. Hakikaten tura üzüldüm, elimizde ve kontrolümüzdeydi. Maalesef olmadı. Ligde oynayacağımız oyuna iyi konsantre olmak ve oyuncularımızı iyi belirlemek durumundayız. Rakibimiz bugün bizi geçebilecek kadar iyi bir takım değildi.

Tebrik ediyorum ama bizden iyi olmadıkları kesin. Ligimize döneceğiz, bu senede en üst sırada ve güçlü bir şekilde tamamlamalıyız. Artık oyuncularımızın da oyunumuza konsantre ve adapte olması gerekiyor.

Kendi kontrolümüzde bulunan ve kendi hatalarımızla elendiğimiz bir maç oldu. İlk dakikalardaki gol planladığımız ve tahmin ettiğimiz yerden geldi. İkinci golde yaptığımız analizden gelen gol oldu. Bildiğimiz şekilde golü yemekten üzüldük. Önümüzde lig var ve ona dönmek zorundayız. Bu basit hataları tekrarlamayarak ve ivme kazanarak önümüzde bakma zorundayız. Maalesef oyunu kontrol ederken yediğimiz üçüncü golle elenmiş olduk.

Senin için hazırladığımız haberler