Ersun Yanal eksikleri işaret etti! ' Farklı bir Antalyaspor izleyeceğiz'

16.01.2021 - 21:35 | Son Güncellenme: 16.01.2021 - 21:39

Son dakika spor haberleri... Trabzonspor, Süper Lig'in 19. haftasında Antalyaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Ev sahibi ekipte teknik direktör Ersun Yanal, maç sonu açıklamalarda bulundu. Yanal, 'Gün geçtikçe daha iyi oynayacağız' dedi . İşte detaylar...

Ersun Yanal eksikleri işaret etti! ' Farklı bir Antalyaspor izleyeceğiz'

Süper Lig'in 19. hafta mücadelesinde Antalyaspor, sahasında Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldı.

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Antalyaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, ''Daha önümüzde çok maç var. Bu oyunu iyi oynayarak üst sıralara tırmanmak istiyoruz'' dedi.

Kadrodaki eksiklere dikkat çeken Yanal, ''Rakibimizle mücadelemizde olan topu rakibe verip oynamaktı. 10 kişi kaldıktan sonra iş tamamen buna döndü. Ve iyi savunmalar yaptık. Ankaragücü maçından sonra daha iyi bir takım olmak ve işleri lehimize çevirmek istedik. 25 puana yükseldik. Şu anda 7 oyuncumuz yok. Bizim sakat oyuncularımız var, koronadan dolayı uzun süre sahalardan uzak kalan oyuncularımız oldu. İstediklerimizi yapmaya ve oturtmaya çalışıyoruz'' şeklinde konuştu.

Daha önümüzde çok maç var

Yanal, ''Deneyimli ve genç oyuncularımız var. Daha önümüzde çok maç var. Bu oyunu iyi oynayarak üst sıralara tırmanmak istiyoruz.Kazanabileceğimiz dış saha maçları vardı, onları kazanabilirdik. Gün geçtikçe daha iyi oynayacağız. Eksikler de gelince farklı bir Antalyaspor izleyeceğiz'' diyerek sözlerini noktaladı.

 

Senin için hazırladığımız haberler