Ersun Yanal: "Hedefsiz kalmak çok zor''

11.04.2021 - 18:33 | Son Güncellenme: 11.04.2021 - 18:42

Süper Lig'de oynadıkları Kaysersipor maçını kazanan Antalyaspor'da teknik direktör Ersun Yanal, maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Ersun Yanal: "Hedefsiz kalmak çok zor''

Antalyaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Kayserispor'u deplasmanda 1-0 mağlup ettikleri maçın ardından '' "Hedefsiz kalmak çok zor, bunu oynamak çok zor. Bu kırılmaları yaşadık. 15 maçlık iyi bir gidişat yakalamıştık. Performansımız oldukça sevindiriciydi ve kupada final gelince daha sonra bir hedefsizlik bizi geriye itti. Bu pandemide iç saha dış sahada diye bir şey kalmadı'' dedi. 

'Maçı daha erken bitirebilirdik'

Kazandıkları için mutlu olduklarını belirten ve 3 puanını takıma iyi geldiğini söyleyen Yanal, ''Erken gol bulsak ya da rakip golü bulsa daha farklı olabilirdi. Bunu iyi kullandık. Çok önemli çıkışlar yakaladık ama eğerlendiremedik. Maçı daha erken bitirebilirdik. Oyuncuları tebrik ediyorum. Biraz daha zaman var. Sakat oyuncularımız var, onları da kullanıp daha iyi olacağız. Genç oyuncularımız da takımda'' şeklinde konuştu.

'Türk futboluna hayırlı olsun'

Tecrübeli teknik adam, Antalyaspor'daki en büyük amaçlarının genç futbolcuları Türk futboluna kazandırmak olduğunun altını çizdi ve sözlerini noktaladı:

En büyük amacımız o genç futbolcularımızı birlikte iyi bir yere getirmek. Podolski, Naldo, Boffin önemli karakterler ve çok katkıda bulunuyorlar. Büyük ihtimalle sezon sonuna kadar birkaç oyuncu da yetişecek. Mert, Fehmi, Bahadır geliyor, Ufuk geliyor... Onları da kullanacağız. Antalyaspor uzun süre bu genç oyunculardan faydalanacak. Türk futboluna da hayırlı olsun"
 

Antalyaspor'un Süper Lig'deki puan durumu ve sıralaması

Senin için hazırladığımız haberler