Ersun Yanal ile Antalyaspor yönetimi karşı karşıya! İpler kopuyor

24.06.2021 - 16:51 | Son Güncellenme: 24.06.2021 - 17:03

Son dakika spor haberleri... Antalyaspor'da teknik direktör Ersun Yanal ve Antalya yönetimi sorun mu yaşanıyor? Ersun Yanal, Antalya'dan ayrılıyor mu? İşte gelişmeler...

Ersun Yanal ile Antalyaspor yönetimi karşı karşıya! İpler kopuyor

AJANSSPOR - HABER

Yeni sezon hazırlıklarını ve transfer çalışmalarını sürdüren Antalyaspor için çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Akdeniz Manşet gazetesinin haberine göre; Yanal'ın yeni sezon öncesi talepleri, tecrübeli teknik adamı yönetimle karşı karşıya getirdi. 

Kupa finalinde otel krizi

Akdeniz ekibinde 'Ersun Yanal huzursuzluğu yaşandığı iddia ediliyor' ifadelerinin yer aldığı haberin detayında, Beşiktaş ile oynanan Türkiye Kupası finali öncesinde Yanal'ın kamp yapmayı istediği oteli yönetim kurulunun ilk olarak kabul etmediği ve ısrar üzerine onay verildiği vurgulandı.

Ersun Yanal ile yollar ayrılacak mı?

Ziraat Türkiye Kupası finalinde de Beşiktaş'a kaybedilmesinin ardından yönetim kurulunun düğmeye bastığı belirtilirken, Ersun Yanal ile yeni sezonda devam etmeme kararı alındığı, son anda bu karardan vazgeçildiği sızan bilgiler arasında.

Yönetim ile ipler kopuyor

Kaptan Hakan Özmert ve Eren Albayrak gibi futbolcuların takımda kalmasında da deneyimli çalıştırıcı Ersun Yanal’ın ısrar ettiği öğrenilirken, bu durumun ilerleyen günlerde Antalyaspor’a zarar verebileceği konuşuluyor. Ersun Yanal’ın son olarak takımın yurt dışında kamp yapmasını istemesinin tecrübeli çalıştırıcı ile yönetimi bir kez daha karşı karşıya getirdiği gelen bilgiler arasında. Ersun Yanal’ın oğlunun menajer olmasının da sıkıntı yarattığı, konunun yönetim kurulu arasında sık sık gündeme geldiği öğrenildi.
 

Senin için hazırladığımız haberler