Ersun Yanal ile imzalar atıldı! Sözleşme süresi...

11.11.2020 - 12:05 | Son Güncellenme: 11.11.2020 - 13:39

Tamer Tuna ile yollarını ayıran Antalyaspor yeni teknik direktörünü buldu. Ersun Yanal ile anlaşmaya varan Antalyaspor deneyimli teknik adamla kaç yıllık sözleşme imzalayacak? İşte detaylar...

Ersun Yanal ile imzalar atıldı! Sözleşme süresi...

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da yeni teknik direktör belli oldu. Ajansspor'un daha önce ilk olarak duyurduğu üzere Ersun Yanal bu göreve getirildi. Yanal, teknik adamlık kariyerine Akdeniz ekibinde devam edecek. İşte detaylar...

Tamer Tuna ile yollar ayrıldı

Bu sezon Süper Lig'de daha iddialı bir noktada olmak isteyen Antalyaspor, teknik direktör Tamer Tuna ile yollarını ayırdı. Bu ayrılığın ardından ise yeni direktör arayışı başladı.

Ersun Yanal ile el sıkışıldı

Abdullah Avcı ile temasa geçen Antalyaspor, deneyimli teknik adamla uzlaşma sağlayamadı. Ardından ise Ersun Yanal ile görüşme yapan Antalyaspor, Yanal ile anlaşmaya vardı. 

Yanal, 3,5 yıllık anlaşma sağladı

Fraport TAV Antalyaspor, teknik direktör Ersun Yanal ile 3,5 yıllığına anlaştı. Tecrübeli teknik adam bugün kırmızı beyazlı takım ile kariyerinde yeni bir sayfa açmış oldu.

Murat Süğlün'den Ersun Yanal açıklaması

Antalyaspor Basın Sözcüsü Murat Süğlün, Ersun Yanal ile ilgili açıklama yaptı. Yanal ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladıklarını ifade eden Murat Süğlün, Yanal’ın bugün takımla birlikte ilk antrenmanına çıkıp futbolcularla tanışacağını ifade ederek, "Türk futbolunda büyük hizmetleri olan, gerek milli takım düzeyinde gerek büyük futbol kulüplerinde emeği çok geçen, bizim inandığımız, güvendiğimiz ve birlikte uzun yıllar yol alıp başarılar elde etmek istediğimiz bir hocamız. Bizim gelecekle ilgili planlamamızda fikirlerimizin örtüşmesi bu anlaşmanın uzun yapılmasının en büyük nedenlerinden biri. Hem taraftarlarımıza hem Antalyaspor’a hayırlı olmasını diliyoruz" diye konuştu.

Murat Süğlün'den Ersun Yanal açıklaması

Antalyaspor Basın Sözcüsü Murat Süğlün, Ersun Yanal ile ilgili açıklama yaptı. Murat Süğlün, Yanal’ın bugün takımla birlikte ilk antrenmanına çıkıp futbolcularla tanışacağını ifade ederek, "Türk futbolunda büyük hizmetleri olan, gerek milli takım düzeyinde gerek büyük futbol kulüplerinde emeği çok geçen, bizim inandığımız, güvendiğimiz ve birlikte uzun yıllar yol alıp başarılar elde etmek istediğimiz bir hocamız. Bizim gelecekle ilgili planlamamızda fikirlerimizin örtüşmesi bu anlaşmanın uzun yapılmasının en büyük nedenlerinden biri. Hem taraftarlarımıza hem Antalyaspor’a hayırlı olmasını diliyoruz" diye konuştu.

Ersun Yanal'ın çalıştırdığı takımlar

58 yaşındaki Ersun Yanal, son olarak Fenerbahçe’yi çalıştırmıştı. Yanal kariyerinde Denizlispor, Yeni Salihlispor, Ankaragücü, Gençlerbirliği, A Milli Futbol Takımı, Manisaspor, Trabzonspor, Eskişehirspor ve Fenerbahçe'yi çalıştırmış, 2014 yılında Fenerbahçe ile Süper Lig şampiyonluğu yaşamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler