Ersun Yanal istifa mı edecek? Basın toplantısı ne zaman?

22.12.2019 - 21:23 | Son Güncellenme: 22.12.2019 - 21:23

TFF Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe Kulübü teknik direktörü Ersun Yanal, Beşiktaş'ı 3-1 mağlup ettikleri karşılaşma sonrası flaş açıklamalarda bulundu. Yanal istifa mı ediyor?

Teknik direktörü olmayan Fenerbahçe kazandı

Derbi zaferi sonrası konuşan Yanal, "Galip gelemediğimiz birçok maçtan farklı oynamadık. Yine o maçlardaki gibi oynadık. Birçok mevkisi olmayan hatta teknik direktörü olmayan Fenerbahçe kazandı. Büyük Fenerbahçe camiasına armağan olsun. Soru almayayım, soruların yanıtını önümüzdeki hafta yapacağım açıklamada veririm" ifadelerini kullandı.

"Emre Belözoğlu ile Yanal tartışıyor"

Ünlü spor yorumcusu ve eski hakem Erman Toroğlu ise, "Emre Belözoğlu ile Yanal tartışıyor, Emre ‘Ben takım kaptanıyım yedek soyunmam’ diyor. Ersun Yanal’ın hafta içi yapacağı açıklama istifası. Köprünün altından ne sular akacak onu bilmiyorum. Yanal düzenleyeceği toplantıda istifa edecek, onu söylüyorum. Ersun Yanal’ın eli kuvvetlendi bu maçta. Şimdi bu konuşmalar nereye gider, Toroğlu yanlış haber aldı mı diyecekler onu bilemem. Haftaya maç var. Bombayı Ali Koç’un kucağına koydu." açıklamasını yaptı.

"Yönetime ve başkana karşı bir durum..."

NTV yorumcusu Rıdvan Dilmen ise, "Bence Ersun Yanal'ın bu söylemi yönetime ve başkana karşı olan bir durumdur." şeklinde konuştu.

Yanal'ın basın toplantısına Emre ve Comolli de katıldı.

Maç sonrası basın toplantısına Emre Belözoğlu ile birlikte gelip oturan Ersun Yanal, soru almadan basın toplantısını bitirdi.

"Çirkin saldırılarla bizi yıkamazsınız. Herkes haddini bilecek. Fenerbahçe büyük bir camia. Dedikodular, arkadan konuşmalar. Bunlar çok terbiyesizce"

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler