Ersun Yanal: “İyi oynayarak kaybettik"

04.04.2021 - 18:40 | Son Güncellenme: 04.04.2021 - 18:45

Süper Lig haberleri… Antalyaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Ankaragücü’ne 1-0 yenildikleri maçı değerlendirirken çok fazla gol pozisyonuna girip son vuruşlarda becerili olamadıklarını söyledi. İşte detaylar…

Ersun Yanal: “İyi oynayarak kaybettik"

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig’in 32. haftasında Ankaragücü’ne 1-0 yenilen Antalyaspor’da teknik direktör Ersun Yanal, maç sonu kaçırdıkları gollerden şikayet etti. Deneyimli çalıştırıcı şunları söyledi: 

'Kırılma anı kaçırdığımız goller'

“Bu maçın kırılma anı, 10 net gol pozisyonundaki beceriksizliğimiz. Gol attığımız maçlarda hep puan aldık. Bugün aslında gole en yakın maçımızı oynadık. Çok cömert davrandık. 

'Tek yapamadığımız topu kaleye itmekti'

Oyuncularımız baştan sona inanılmaz disiplinli oynadılar. Ama tek yapamadıkları topu iki direğin arasından içeri itmekti. Her şey bizim kontrolümüzdeyken bir gol yedik." 

'Böyle oynarsak önümüz açık'

Antalyaspor’un her maç oyun olarak geliştiğini de sözlerine ekleyen Ersun Yanal, “Lig devam ediyor, bir kupa finalimiz var. Biz bu maçı iyi oynayarak kaybettik. Önemli olan bunu devam ettirmek. Bunu devam ettirirsek lehimize gelişecek çok şey olduğunu düşünüyorum” dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler