Ersun Yanal ne demişti? Göreve gelirken...

02.03.2020 - 02:22 | Son Güncellenme: 01.03.2020 - 23:39

Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal ile yollar ayrıldı. Yanal göreve geldiğinde neler söylemişti? Taraftarlara mesajı neydi?

Ersun Yanal ne demişti? Göreve gelirken...

Fenerbahçe taraftarlarının göreve gelmesini çok istediği teknik adam olan Ersun Yanal, Galatasaray derbisinde alınan yenilgi sonrasında koltuğunda kalamadı. Deneyimli teknik adam ile yollar ayrıldı. 

Ankaragücü maçı sonrasında da sinyalleri vermişti

Ankaragücü maçı sonrasında da ayrılık sinyalleri veren Ersun Yanal, Fenerbahçe'de göreve geldiği ilk gün sarı-lacivertli taraftarlara dikkat çeken mesajlar göndermişti. 

Ersun Yanal göreve geldiğinde ne demişti?

Yanal, "Bir insan bir camiayı "bir şey" görür, bu hayattır. Bir insan bir camiayı "çok şey" görür, bu sevgidir. Ama bir insan bir camiayı "HERŞEY" görüyorsa, bu AŞK'tır.Siz benim için herşeysiniz; BÜYÜK FENERBAHÇE TARAFTARI!" ifadelerini kullanmıştı. 

Galatasaray derbisinde kırmızı kart görmüştü

Galatasaray ile Kadıköy'de oynanan ve 20 yıl aradan sonra sarı-kırmızılıların kazandığı derbi maçın ardından basın toplantısına cezalı olduğu için katılamamıştı.

Ersun Yanal'ın o cümleleri halen hafızalarda

Yanal'ın Fener Ol kampanyası kapsamındaki WinWin programında söylediği cümleler halen hafızalarda. 

"Biz birinci olacağız" açıklaması...

Ersun Yanal, "Fenerbahçe şampiyon olacak. Takımlarımız tabii ki bizle beraber yarışacak ama onlar kendilerine göre sıralama belirlesin. Çünkü biz birinci olacağız" demişti. (AJANSSPOR DETAY HABER)

Senin için hazırladığımız haberler