Ersun Yanal: "Oyuncuların iyi niyetinden hiç şüphem yok"
Editör: İsa Kethüda
Son Güncelleme /
Amed Sportif Faaliyetler Teknik Direktörü Ersun Yanal, Gençlerbirliği maçının ardından yaptığı açıklamada, "Her takımda olduğu gibi diğer maçların sonucunu da kestirmek çok zor. İlginç bir lig oldu" dedi.

Son 5 Haber

Çaykur Rizespor'un yeni başkanı Ali Zeki Saruhan oldu

Fenerbahçe'de Tuncay Şanlı ile yollar ayrıldı

Konyaspor’dan Adil Demirbağ kararı! Bonservis ve takas formülü

A Milli Takım futbolcularının Dünya Kupası'nda giyecekleri forma numaraları belli oldu

Sergej Jakirovic, Acun Ilıcalı'nın kendisine yaptığı yeni teklifi açıkladı
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR HABER
Trendyol 1. Lig'in 9. haftasında sahasında Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kalan Amed Sportif Faaliyetler'de Teknik Direktör Ersun Yanal, maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuştu.
"Her takımın birbirinden puan aldığı bir lig yaşıyoruz"
Yanal, ligde birbirine yakın çok takımın olduğunu ve her takımın birbirinden puan alabileceğini belirterek, "Birbirine çok yakın seyreden, her takımın birbirinden puan aldığı bir lig yaşıyoruz. Bu ligin birbirine yakın takımları, ortalama takımların azlığını ortaya çıkartıyor. Bu konudaki deneyimlerimiz bize oyunun gerçeklerini de gösteriyor.
"İlginç bir lig oldu"
Gençlerbirliği en az gol yiyen takımlardan biri. Fakat az gol atan takımlardan da biri. Her takımda olduğu gibi diğer maçların sonucunu da kestirmek çok zor. İlginç bir lig oldu. Bu ligde oyunu tutturmak, bunu arka arkaya oynamak ve bu oynadığınız oyunu yeni kurulmuş bir takım olarak tekrarlayabilmek bizim birinci hedefimiz. Oyuncuların iyi niyetinden hiç şüphem yok" diye konuştu.