Ersun Yanal saha içi liderlerini belirledi!

20.07.2019 - 11:19 | Son Güncellenme: 20.07.2019 - 11:19

Fenerbahçe’de teknik direktör Ersun Yanal, yeni sezon öncesi takımının liderlerini belirledi. Deneyimli teknik adam, kadroya katılan yeni isimler Emre Belözoğlu ve Max Kruse ile bir toplantı yaparak yeni sezonda lider oyuncuları olduğunu ifade etti.

Geçen sezon yaşanan kötü gidişatta bu konuda ciddi eksiklik yaşandığını belirten Yanal, bu tip güçlü isimlerin takımın zorlu süreçleri atlatmasında etkili olacağını düşünüyor.

Kruse zaten takımın değişilmez ismi olacak. Emre de maksimum şekilde kullanılacak. Özellikle takımın tek kulvarda olması Emre’nin daha fazla maça çıkması anlamına geliyor. Bu nedenle Ersun Yanal sadece saha içinde değil, saha dışında da Kruse ve Emre’nin önemli görevleri olduğunu bu isimlere iletti.

Yanal’ın transferini istediği Aleksandar Kolarov ve takımda kalması gerektiğini vurguladığı Volkan Demirel için de benzer düşünceleri bulunuyor.

Takımın bu sezon şampiyon olmak zorunda olduğunun altını çizen başarılı çalıştırıcı, lider karakterde isimlerin bu yolda önemli görevleri olduğunu söyledi. Emre ve Kruse’nin yanına Volkan ve Kolarav’un da dahil olmasının öneminin büyük olduğunun altı çiziliyor.

Bu doğrultuda, Ersun Yanal, Kolarov transferinin bitip Sırp futbolcunun bir an önce takıma dahil olmasını istiyor. Bu konuda Kolarov ile anlaşan sarı-lacivertliler bonservis sorunun çözülmesini bekliyor. Bu transferin ağustos sonuna kadar sarkma ihtimali olduğu öne çıkarılıyor. Roma’nın yeni teknik direktörü Paulo Fonseca’nın bu bölgeye iyi bir takviye yapmadan Kolarov’un ayrılığına onay vermediği biliniyor. (Skorer)

Senin için hazırladığımız haberler