Ersun Yanal sert yüzünü gösterdi! Soyunma odasında...

17.03.2019 - 11:50 | Son Güncellenme: 17.03.2019 - 08:53

Ersun Yanal sert yüzünü gösterdi! Soyunma odasında...

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Demir Grup Sivasspor karşısında galip gelen Fenerbahçe, milli araya moralli girdi. Sarı-lacivertli takımın teknik patronu Ersun Yanal, soyunma odasında futbolcularına sert yüzünü gösterdi. 

Ersun Yanal sert yüzünü gösterdi

Fenerbahçe, haftayı Sivas galibiyetiyle kapattı ama tek güzel şey 3 puandı. Ki bunu maç sonu basın toplantısında Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal da ifade etmişti.  “Önemli olan galibiyetti” diyerek oyuna fazla girmeyen Yanal sert yüzünü soyunma odasında gösterdi.

"Bu şekilde devam edemeyiz"

Oyunculara yönelik bir konuşma yapan sarı-lacivertlilerin teknik patronu “Evet kazandık ama bu şekilde devam edemeyiz. Millî arada herkes kendine çekidüzen verecek. Eksiklerini tamamlayacak. Bundan sonra sahada mücadele eden, savaşan ve Fenerbahçe formasının hakkını veren oyuncular olacak” ifadesini kullandı.

"Hiç yakışmadı"

Kadıköy’de olmalarına ve taraftar desteğine rağmen sergilenen oyunun kendilerine hiç yakışmadığını ifade eden Yanal, kalan haftalarda maksimum performans beklediğini oyuncularına aktardı.

Amaç yukarılara çıkmak

Ayrıca deneyimli çalıştırıcı, Fenerbahçe’nin yerinin kesinlikle burası olmadığını, el ele vererek daha da yukarılara çıkmaları gerektiğini ifade etti.

"Fenerbahçe'nin büyüklüğünü herkes idrak etmeli"

Ersun Yanal, “Taraftar sahada olanları görüyor ve forma aşkına arma aşkına desteğini sürdürüyor. Kötü oyunumuza rağmen maç sonu stattan ayrılmayan taraftarın duygularını anlamanız gerekiyor. Fenerbahçe’nin büyüklüğünü herkes idrak etmeli” dedi. (Türkiye)

Senin için hazırladığımız haberler